Toimitusjohtaja

Haemme

TOIMITUSJOHTAJAA

vastaamaan ISLABin kokonaisvaltaisesta johtamisesta sekä toiminnallisesta ja taloudellisesta tuloksellisuudesta.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta johtotehtävistä. Terveydenhuollon toimialan tuntemus on tehtävässä selkeä etu. Arvostamme myös liiketaloudellista osaamista. Olet johtajana aktiivinen, itsenäinen sekä toimeenpanokykyinen ja sinulla on vahvat yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Odotamme sinulta myös osaamista ja näkemystä kehittämiseen. Voit työskennellä ISLABin toiminta-alueella esimerkiksi Kuopion, Joensuun, Mikkelin tai Savonlinnan toimipisteestä käsin.

Lisätietoja tehtävästä antaa ISLABin hallituksen puheenjohtaja Merja Miettinen p. 044 711 3592 ja Personnel Groupin aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 29.9.2019 osoitteessa www.personnel.fi.

Haku päättyi

29.09.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kuopio, Joensuu, Mikkeli tai Savonlinna

logo: Islab

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymän (ISLAB) tehtävänä on tuottaa kliinisen kemian ja kliinisen mikrobiologian erikoisalojen sekä genetiikan laboratoriopalveluita jäsensairaanhoitopiireilleen sekä niihin kuuluville kunnille. Sen omistajakuntayhtymiä ovat Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri (PSSHP), Itä-Savon sairaanhoitopiiri (ISSHP/Sosteri), Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymä (ESSOTE) sekä Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (Siun sote). ISLABin palveluihin sisältyy myös lapsettomuushoitojen laboratoriotoimintaa. Henkilökuntaa on noin 600 ja liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa. Hallinnollisesti ISLAB on jaettu kolmeen aluelaboratorioon, joiden keskuspaikkakuntina ovat Kuopio, Joensuu, Mikkeli ja Savonlinna. Liikelaitoskuntayhtymällä on myös 1.1.2019 toimintansa aloittanut tytäryhtiö IslabVerkko Oy, joka tarjoaa laboratoriopalveluita kilpailluilla markkinoilla toimiville terveyspalveluiden tuottajille.