TOIMITUSJOHTAJA

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä uusien haasteiden pariin haemme kokenutta ja tavoitehakuista

TOIMITUSJOHTAJAA (kuntayhtymän johtaja)

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Toimitusjohtajana vastaat kuntayhtymän toiminnan ja hallinnon johtamisesta, tuloksellisuudesta ja kehittämisestä yhtymähallituksen strategisten linjausten pohjalta. Toimit myös yhtymähallituksen esittelijänä ja vastaat Etevan strategian valmistelusta ja toimeenpanosta sekä osallistut sote-uudistuksen valmisteluun.

Viran kelpoisuusehtona on laki 272/05 § 3, asetus 608/2005 § 3 tai tehtäviin soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntemus sekä lisäksi riittävä johtamistaito.

Lisäksi edellytämme vankkaa kokemusta ja näyttöjä vaativista johtamistehtävistä sekä digitalisaation hyödyntämisestä. Arvostamme toimialan ja kuntasektorin tuntemusta ja verkostoja sekä kehittämislähtöistä työotetta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokonaisuuksien hallintaa, organisointikykyä, talousosaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja henkilö- ja muutosjohtamisvalmiuksia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan sote-toimialalla, monipuolisen ja haasteellisen tehtävän sekä ison organisaation hyvät resurssit ja kilpailukykyiset edut. Kuntayhtymän johdolla on käytettävissä työtilat Mäntsälässä ja Kuntatalolla Helsingissä.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Käytämme kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä terveydentilastaan hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista.

Hakuun liittyvät haastattelut pyritään pitämään 23.9. tai 25.9.

Lisätietoja tehtävästä antavat konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 050 046 2550 sekä toimitusjohtaja Katrina Harjuhahto-Madetoja p. 040 304 7001.

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.9.2019 mennessä alla olevan hakulomakkeen kautta.

Haku päättyi

18.09.2019

Työsuhde

Toistaiseksi voimassa oleva

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Mäntsälä / Helsinki

logo: Eteva kuntayhtymä

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Toimimme yli 140 toimipisteessä Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella. Eteva on uudistuva ja uudistava, asiakaslähtöinen organisaatio, jonka talous on vakaalla pohjalla.