Toimitusjohtaja

Toimitusjohtajana tulet olemaan avainroolissa kasvun mahdollistajana. Tehokkuus, taloudellisuus ja tuloksellisuus ovat toimintasi keskiössä. Toimitusjohtajana olet vastaamassa teknisen kaupan rakennemuutosten haasteisiin sekä vaikuttamassa ja tekemässä myynnin tuloksiin tähtäävää kehitystä. Tulet luomaan uusia asiakassuhteita sekä pidät yllä hyviä suhteita nykyisiin yhteistyökumppaneihin ja muihin yritystä lähellä oleviin sidosryhmiin. Tukenasi on sitoutunut ja osaava työyhteisö, joka hallitsee Suomalaisen kaupan arvoketjun.

Sinusta

Johtajana osaat vakuuttaa ja vaikuttaa. Sinut tunnistaa positiivisesta otteesta ja hyvistä vuorovaikutustaidoista. Sinulla on vahvaa kokemusta myynnin johtamisesta ja neuvottelutaitosi ovat hyvät. Kansainvälisen työympäristömme vuoksi tarvitset sujuvat kommunikointitaidot suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Olet innostava, myynnillinen ja positiivinen asioihin vaikuttava toimitusjohtaja, jolla on johtamisessa tarvittavaa jämäkkyyttä ja tilannetajua. Mahdollinen kokemus yhteistyöstä keskusliikkeiden ja kaupan ketjujen kanssa katsotaan eduksi.

Muutama sana meistä

Kaupan käynti on kaikki kaikessa. Teemme töitä tosissamme, mutta pilke silmäkulmassa! Pitkä kokemus maahantuonnissa ja asiakkaiden kanssa tehtävä tiivis yhteistyö ohjaavat tekemistämme. Arvomme ovat luotettavuus, vastuullisuus ja uudistumisen tahto. Käytännössä tämä näkyy asiakkaalle ja kuluttajille sekä luotettavana palveluna että turvallisina ja laadukkaina tuotteina. Meillä on laaja ja laadukas valmistajien ja päämiesten verkosto sekä asiantunteva myyntiverkosto.

Kanssamme pääset mielenkiintoiselle matkalle, tekemään tuloksellista työtä ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Eezy Personnel konsulttijohtaja Jarkko Laine kertoo mielellään lisää puh. 03 3138 0477.

Lunasta paikkasi ja kerro meille 29.12.2019 mennessä osaamisestasi ja motivaatiostasi www.personnel.fi kotisivujen kautta. Muistathan ilmoittaa hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Haku päättyi

29.12.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Kauppahuone Harju Oy

Kauppahuone Harju Oy on vuonna 1979 perustettu tamperelainen perheyritys ja teknisen alan tukkuri ja maahantuoja, jonka laajasta valikoimasta löytyy työkaluja, koneita ja tarvikkeita kotiin, puutarhaan ja vapaa-ajan harrastuksiin. Harjulla on vahva 40 vuoden asiantuntemus maahantuonnista ja teknisestä tukkukaupasta.  Päätuoteryhmiämme ovat sähkö- ja lvi-tarvikkeet, led-valaistus, sähkö- ja puutarhatyökalut, alumiinitikkaat sekä puutarhan kastelutarvikkeet ja käsityökalut. Harjun tuotteita myyvät mm. marketit, tavaratalot, rautakaupat, halpahallit, verkkokaupat sekä auto- ja varaosaliikkeet. Kauppahuone Harjun toimintaa ohjaavia arvoja ovat luotettavuus, vastuullisuus ja uudistumisen tahto. Liikevaihto oli vuonna 2018 14,5M€ ja henkilöstöä 28.