Toimitusjohtaja

Haemme nyt

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastaat tehtävässäsi Nivalan Teollisuuskylän johtamisesta ja strategian toteuttamisesta. Autat yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Nivalassa toimivia tai sinne sijoittumassa olevia yrityksiä menestymään. Teet vahvaa yhteistyötä alueen liike-elämän ja julkisen sektorin sidosryhmien kanssa. Raportoit tehtävässäsi Teollisuuskylän hallitukselle. Toimitusjohtaja kuuluu kaupunkikonsernin johtoryhmään.

Odotamme sinulta kokemusta teollisuuden tai liike-elämän vastuutehtävistä ja soveltuvaa koulutustaustaa. Talousosaaminen on tehtävässä merkittävässä roolissa. Kokemus rakennuttamisesta ja kiinteistöalalta sekä kansainvälisistä tehtävistä on eduksi. Olet toimintatyyliltäsi aloitteellinen, yrittäjähenkinen ja idearikas. Pystyt pitkäjänteiseen toiminnan kehittämiseen. Yhteistyö- ja vuorovaikutusvalmiutesi ovat vahvat ja pystyt käymään vaativia neuvotteluja rakentavassa hengessä. Odotamme sinulta vahvaa sitoutumista Nivalan alueen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Heikki Laitala p. 040 726 3395 / heikki.laitala@personnel.fi ja Nivalan Teollisuuskylä Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Vuolteenaho p. 040 344 7400 / jarmo.vuolteenaho@nivala.fi.

Lähetä hakemus, ansioluettelo ja palkkatoivomus viimeistään 25.8.2019 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

25.08.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Nivala

logo: Nivalan Teollisuuskylä Oy

Nivalan Teollisuuskylä Oy on yksi Suomen suurimmista ja elinvoimaisimmista teollisuuskylistä. Me rakennutamme ja vuokraamme yrityksille teollisuus- ja toimitiloja, hallinnoimme kehittämishankkeita sekä tuotamme elinkeinopalveluita yhteistyökumppaneidemme kanssa. Nivalan Teollisuuskylä Oy on Nivalan kaupungin kokonaan omistama tytäryhtiö. Lisätietoa toiminnastamme: www.nivalanteollisuuskyla.fi