Toimitusjohtaja

Projectan toimitusjohtajan siirtyessä yhtiön päätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi, on Projecta Oy:n hallitus päättänyt käynnistää uuden toimitusjohtajan haun.

Toimitusjohtajana

vastaat Projectan strategian jalkauttamisesta ja tärkeimpien asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Johdat myyntiorganisaatiota osallistavalla ja innostavalla tavalla sekä kehität asiakasyhteistyötä pitkäjänteisellä otteella vieden samalla Projectan kehitystä määrätietoisesti eteenpäin.

Odotamme Sinulta B2B-myynnin vahvaa osaamista ja näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta myynnin johdossa ja johtoryhmän jäsenenä. Kokemus teknisten tuotteiden projektikaupasta on keskeinen vaatimus tehtävässä menestymiselle. Taustasi voi olla PK-sektorilta tai suuryritysympäristöstä.  Arvostamme kokemusta alalta, jossa korostuu pitkäjänteinen toiminta ja jatkuva yhteistyö huollon ja/tai palveluliiketoiminnan kautta. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Projecta tarjoaa valittavalle henkilölle monipuolisen roolin teollisuuden huipputuotteiden ja laadukkaiden palveluiden parissa. Perheyhtiön tapa toimia on pitkäjänteinen, ja samalla jatkuvaan kehittymiseen tähtäävä.

Kiinnostuitko? – lisätietoja tehtävästä antaa Ville Valtonen Personnel-yhtiössä p. 040-5828838, varmimmin 10.4. klo 1630-1730, 12.4. 1500-1600, 16.4. 1300-1400, 18.4. 1000-1100. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 23.4. 2019 mennessä www.personnel.fi/avoimet tehtävät/ Toimitusjohtaja, Projecta Oy

Haku päättyi

23.04.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Turku

logo: Projecta Oy

Projecta on teollisuuden ja tekijän kumppani – teknisen kaupan johtava yritys. Yritys toimittaa uusinta tuotantoteknologiaa maailman arvostetuimmilta valmistajilta. Projectan kone- ja laiteratkaisut päätyvät usein puutuote-, talo-, lasi- ja alumiiniteollisuuteen – komponentit, työkalut ja tarvikkeet kaikkialle, jossa tehdään tulosta.

Projecta on suomalainen perheyritys, joka on toiminut teollisuuden ja tekijöiden tukena jo yli 70 vuotta. 20 miljoonan euron liikevaihto syntyy 45 ammattilaisen voimin. Toimipisteet sijaitsevat Turussa ja Tallinnassa.