Toimitusjohtaja

Etsimme nyt Vaasaan uuteen yhtiöön TT Botnia Oy:hyn

TOIMITUSJOHTAJAA

Haemme organisaatioon toimitusjohtajaa vastaamaan kokonaisuudesta ja toimimaan organisaation vetäjänä.  Toimit itsenäisenä muutosjohtajana, joka vie yhtiöittämistä lävitse. Henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä uuteen yhtiöön. Suoria alaisia tehtävässä tulee olemaan noin 10.

Etsimme henkilöä, jolla olisi henkilöstöosaamista ja kokemusta HR-asioista. Työsuhdeasiat kuuluvat toimitusjohtajalle ja niistä toivotaan kokemusta. Talousasioista pitää olla perusymmärrys, jotta yhtiön lukuja osaa tulkita. Toivomme noin viiden vuoden esimieskokemusta.

Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja pärjäät erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Olet myös sujuva kommunikoija ja neuvottelija.

Haemme

  • Positiivista muutosjohtajaa, hyvillä leadership-taidoilla
  • Itsenäistä ja aktiivista tekijää
  • Henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä henkilöstöön että asiakkaisiin päin
  • Toimitusjohtajakokemuksesta on tehtävän hoidossa etua

Kasvamme vauhdilla nykyisestä 50 työterveyshuollon asiantuntijan organisaatiosta alueemme suurimmaksi toimijaksi. Liikelaitoksen toiminta yhtiöitetään tämän vuoden kuluessa ja tavoitteemme on liittyä Kevan, sairaanhoitopiirien ja kuntien perustamaan Taimi-konserniin.

Tule tuomaan oma panoksesi uuteen yhtiöön.

Kysymyksiinne tehtävästä vastaa Personnelin henkilöhakukonsultti Tuija Pulkkinen, puh. 03 3138 0488. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 22.9.2019 mennessä Personnel Groupin kotisivujen kautta www.personnel.fi.

Vaasa on Suomen kaupunki ja Pohjanmaan maakuntakeskus, joka sijaitsee Pohjanlahden rannikolla, Pohjanmaan maakunnassa. Vaasa on yliopistokaupunki ja merkittävä suomenruotsalaisen kulttuurin keskus. Yli 400 vuotta vanhassa Vaasassa kohtaavat historia ja nykyaika, kulttuuri ja luonto, kauppakeskukset ja kauppahalli. Kaupunki on myös portti Suomen ainoaan luonnonperintökohteeseen –Merenkurkun saaristoon.

Vaasassa on monipuoliset liikuntapalvelut. Kaupungista löytyy runsaasti eri urheilulajien liikuntapaikkoja, retkeily- ja ulkoalueita, puistoja ja lähiliikuntapaikkoja sekä metsäalueita ja vesistöjä. Vaasassa on myös monipuolinen kulttuuritarjonta. Katso lisätietoja: https://www.vaasa.fi/

Haku päättyi

22.09.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Vaasa

TT Botnia Oy

Vaasan Aluetyöterveys on laadukkaita työterveys- ja työhyvinvointipalveluja asiakaskunnalleen tuottava, verkostoitunut, tulevaisuuden työelämän haasteisiin vastaava edelläkävijä- ja asiantuntijaorganisaatio. Toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Vaasassa, Vähäkyrössä ja Mustasaaressa. Työterveys -liikelaitos muuttuu syksyllä 2019 osakeyhtiöksi (TT Botnia Oy). Yhtiöittämisen myötä toimipisteitä tulee useampia. Yhtiön liikevaihto tulee olemaan 8 m€ ja henkilöstöä 90. Katso lisätietoja Vaasan Aluetyöterveydestä: www.vaasanaluetyoterveys.fi