RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ (ravintolatoimen päällikkö)

Haemme joukkoomme kokenutta ja kehityshenkistä

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ (ravintolatoimen päällikkö)

Vastaamaan legendaarisen Tullikamarin ravintolatoiminnan hallinnollisesta johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä.

Mitä tämä tehtävä tarjoaa sinulle?

MONIPUOLISIA KOKEMUKSIA. Miltä tuntuisi aamuisin astella sisään työpaikalle, jossa on esiintynyt Motörheadin, Prodigyn ja HIMin tapaisia legendoja? Tullikamarilla on vuosien varrella esiintynyt lähes kaikki Suomen kuuluisimmat muusikot sekä useat kansainväliset artistit. Tullikamari on myös paljon muutakin kuin vain keikkapaikka.

Tiloissamme järjestetään vuosittain kymmeniä yritysjuhlia, kulttuuritilaisuuksia tai esimerkiksi eläkeläisten päivähyppyjä tanssin tahdissa. Arkisin Tullikamarin klubilla tarjoillaan lounasta ja keskiviikosta lauantaihin konserttien jälkeen klubilla toimii yksi kaupungin kuumimmista yökerhoista. Jokainen työpäivä on siis taatusti erilainen.

VASTUUTA. Vastuullesi kuuluu yhden Tampereen tunnetuimman tapahtumapaikan ravintolatoiminnan johtaminen.  Päätehtävänäsi on vastata Tullikamarin ravintolatoimen operatiivisesta johtamisesta, kuten konserttien anniskelun ja ruokatarjonnan sekä yritystilaisuuksien tarjoilupakettien suunnittelusta. Odotamme sinulta myös strategista näkemystä toiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen. Vastavuoroisesti et pelkää näyttää esimerkkiä ja auttaa tiimiäsi illan kiireisimpinä tunteina.

JOHTAMISTA. Olet yrityksemme johtoryhmän jäsen ja toimit tehtävässä sekä keittiö- että tarjoiluhenkilökunnan tiimin vetäjänä. Apunasi on 5 hengen vakituinen tiimi ja lisäksi isoimmissa tapahtumissa moninkertainen määrä muuta työvoimaa. Seisot tiimin tukena ja yhdessä olette luomassa kulttuuria ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta.

HAASTEITA. Tullikamarilla on pitkät perinteet, mutta toivomme löytävämme tehtävään henkilön, joka uskaltaa haastaa vanhoja toimintatapoja ja tuomaan uusia näkemyksiä. Me uskallamme olla positiivisessa mielessä erilaisia ja eri mieltä – toivottavasti sinäkin.

 

Millaisen henkilön haluamme ravintolatoiminnan vetäjäksi Tullikamarille?

NÄLKÄINEN. Toimintaympäristömme on sekä hektinen että monipuolinen, ja se vaatii valittavalta henkilöltä useamman vuoden kokemusta ravintolatoiminnan esimiestyöstä. Koska tehtävään kuuluu olennaisena osana ravintolatoiminnan liiketoiminnallinen vastuu ja kannattavuus, niin eduksi on jos sinulle on takataskuun kertynyt soveltuvia kouluopintoja.

ORGANISOIJA. Sinulla täytyy pysyä langat päivittäisessä rumbassa käsissä, sillä koko ajan tapahtuu jossain jotain. Haemme tekijää, jonka sydän sykkii ensiluokkaiselle ravintolatoiminnan asiakaspalvelulle; tekijää, joka on organisointikykyinen, helposti lähestyttävä ja sosiaalinen.

LUOVA. Välillä pitää osata katsoa metsää puilta ja miettiä miltä tulevaisuus näyttää. Mitä voimme tehdä paremmin unohtamatta mottoamme ”Tullikamari tietää mitä tekee ja miten – ja kulkee omaa polkuaan”? Sinulta odotamme kykyä näyttää ravintolatoiminnallemme tuota suuntaa ennakkoluulottomasti.

JOHTAJA. Tulet johtamaan yrityksemme keittiö- ja tarjoiluhenkilökuntaa. Ymmärrät, miten ihmisiä saadaan innostumaan työstään, ja huolehdit että heillä on parhaat edellytykset tarjota asiakkaillemme ensiluokkainen palvelukokemus.

AVARAKATSEINEN.  Me haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolista kulttuuri – ja viihdetarjontaa ikään ja sukupuoleen katsomatta. Haemme joukkoomme persoonaa (voit olla myös persoonallinen), joka on avoin eri kulttuurimuodoille.

KANSAINVÄLINEN. Olemme kansainvälinen toimija, joten tarvitset sujuvaa englantia työssäsi.

IT-TAIDOT. Tietokone on yksi tärkeimpiä työkalujasi, joten ymmärrät miten sitä pitää komentaa. Olisi hyvä, jos lisäksi hallitset työvuorohallinta- ja ravintolamyyntijärjestelmiä.

SOSIAALINEN. Olet sosiaalinen ja ymmärrät myös mikä vaikutus sosiaalisella medialla on tämän päivän markkinoinnissa.  Parhaimmillaan olet osa sosiaalista mediaa.

JOUSTAVA.  Olet valmis työskentelemään myös välillä iltaisin, jotta näet tärkeimpien tapahtumien ja asiakkaidemme tarpeet myös käytännössä.

Mitä me tarjoamme työntekijöillemme?

Missiomme on tuottaa kulttuuri- ja muita elämyksiä, tarjota ensiluokkainen palvelukokemus ja olla elävän musiikin ja muun kulttuurin äänenkannattaja. Osana Tullikamarin yhteisöä pääset työntekijänä kokemaan laajasti viihdettä ja kulttuuria.

Erikseen sovittavina työsuhde-etuina meillä on mm. laaja työterveys sekä puhelin- ja lounasetu.

Haun aikataulu ja lisätiedot:

Yhteydenotot:

Vastaamme mielellämme sinulle heränneisiin lisäkysymyksiin. Otathan yhteyttä Tullikamarin Tero Viikariin ( Puhelin (03) 343 9933) seuraavina ajankohtina:

  • 10.2. klo 16-17
  • 11.2. klo 15-16
  • 17.2. klo 15-16

Hakuun liittyviin asioihin vastaa myös 18.2-1.3.  Personnelin rekrytointikonsultti Hannu Järvimäki (0503670862)

Haun aikataulu 

  1. Haku tapahtuu Eezy Personnelin sivujen kautta 
  2. Haku alkaa 5.2. ja päättyy 1.3. Muistahan liittää mukaan CV:n ja hakemuksen lisäksi palkkatoiveesi.
  3. Käsittelemme hakemukset haun päättymisen jälkeisellä viikolla ja otamme yhteyttä puhelimitse haastatteluihin kutsuttaviin.
  4. Alustavat 1. kierroksen haastatteluiden ajankohdat ovat 11-12.3 iltapäivät. Haastattelut järjestetään Tampereen keskustassa, tarkempi paikka ilmoitetaan haastateltaville myöhemmin.

Vinkki 1: Avaa meille CV:ssäsi mitä työtehtäväsi ovat sisältäneet, pelkkä nimike ei vielä kerro sisältöä ja saavutuksiasi.

Vinkki 2: Muistathan hakemuksessasi kertoa, miksi olisit sopiva juuri tähän tehtävään keskittyen tulevaisuuteesi. CV:stä näemme historiasi.

Haku päättyi

01.03.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

Toimiala

Ravintola-ala, viihde, kulttuuri

logo: Tullikamari - Tampereen Kulttuurikamari Oy

Tampereen Tullikamarin toiminta elävän musiikin ja muun kulttuurin puolesta on jatkunut jo yli 30 vuotta. Siinä ajassa Tullikamarista on tullut merkittävä suomalainen keikkapaikka ja tapahtumakeskus; Pakkahuoneella ja Klubilla vierailee vuosittain yhteensä lähes neljännesmiljoona kävijää.

Georg Schreckin suunnittelema rakennus valmistui vuonna 1901 tullin käyttöön, josta nimi tullikamari juontaa juurensa. Vuoden 1918 tapahtumien jäljet näkyvät edelleen luodinreikinä rakennuksen päädyn ulkoseinissä. Tila oli tullilaitoksena yli 80 vuotta.

Tampereen Tullikamaria hallinnoi nykyään Tampereen Kulttuurikamari Oy. Rakennuksen omistaa Tampereen kaupunki, joka luovutti tilan nykyiseen käyttöön vuonna 1988. Siitä lähtien Tullikamari on tullut tutuksi monille elävän musiikin legendoille. Tullikamari on yksi Suomen arvostetuimmista keikkapaikoista, jossa esiintyy vuosittain yli 400 kotimaista ja ulkomaista yhtyettä ja artistia kaikista genreistä.