Tuotannon esimies

Liiketoimintamme laajentuessa ja uuden modernin tehtaan valmistuessa haemme joukkoomme

TUOTANNON ESIMIESTÄ

Päätehtäväsi on tuotannon johtaminen valmistusyksikössämme. Vastuullasi on reilun 10 henkilön tuotantotiimi. Tavoitteena työssäsi on toiminnan tason nostaminen sekä systematisointi. Osallistut aktiivisesti tuotannon kehittämiseen ja pääset vaikuttamaan myös kasvavan yrityksemme prosesseihin ja myynnin kehittymiseen. Raportoit vastuualueestasi suoraan yrityksen omistajille.

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista betonielementtien – tai vaihtoehtoisesti rakennusteollisuuden työnjohtotehtävistä. Koulutustaustaltasi olet insinööri tai vastaava. Voimassaoleva betonirakenteiden työnjohtajan pätevyys ei ole välttämätön, mutta se katsotaan vahvaksi eduksi.

Persoonana olet yhteistyökykyinen, määrätietoinen ja analyyttinen kehittäjä sekä viet asiat loppuun saakka. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja henkilöjohtamistaidot, joilla saat organisaation mukaasi.

Tarjoamme valitulle henkilölle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä huippumodernit uudet toimitilat, jotka valmistuvat syksyn 2019 aikana Ylämyllylle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin konsultti Timo Riissanen, numerosta 050 4442478.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pe. 14.6.2019 mennessä Personnelin kotisivujen kautta osoitteesta: www.personnel.fi

Haku päättyi

14.06.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Ylämylly

logo: Kuukivi Design Oy

Kuukivi Design Oy on perustettu v.2000. Toiminta aloitettiin lahja- ja taide-esineillä, puun- sekä kiven yhdistämisellä. Tämän jälkeen tarinamme jatkui kiukaiden komponenttien valmistuksella. Tänä päivänä tuotantomme päätuotteina ovat laadukkaat betoniset rappu- ja porrasrakenteet. Olemme perheyritys ja liikevaihtomme on n. 2 milj €.