Tuotannon kehitysinsinööri

Haemme Laitilan tehtaalle 

Tuotannon kehitysinsinööriä (Process Improver)

Työskentelet yhdessä alueesi valmistustiimin ja muiden sidosryhmien kanssa. Vastuualueinasi ovat työohjeiden luominen / standardointi,  työhön perehdyttäminen ja tarvittavan koulutuksen kartoitus, työturvallisuuden parantaminen, laadun ja prosessien jatkuva parantaminen, ongelmanratkaisu sekä tuotekehitys. Olet monialaisten projektien moottori, koordinaattori ja vastuuhenkilö alueellasi. Työssäsi raportoit alueen valmistuksesta vastaavalle esimiehelle.

Luonteeltasi olet positiivinen, systemaattinen ja aikaansaava. Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen työssäsi, mutta tarvittaessa osaat myös kysyä. Olet hyvä tiimipelaaja, joka osaa antaa tilaa myös toisten mielipiteille ja ajatuksille. Sinulla on taito saada tiimisi mukaan erilaisiin projekteihin.  Olet selkeä kommunikoinnissasi. Kykenet ottamaan vastaan palautetta ja myös antamaan sitä rakentavasti. Sinulla on halu kehittää itseäsi, tiimiäsi ja prosesseja sekä kykenet vastaamaan ennakkoluulottomasti haasteisiin ja oppimaan niistä. Omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot ja olet neuvokas yllättävissäkin tilanteissa.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta laatutyökaluista ja niiden käytöstä. Sinulla on myös mahdollisesti aiempaa kokemusta Lean ja/tai Six Sigma metodologian soveltamisesta tai tiedät näistä vähintään perusteet. Koska olemme kansainvälinen yritys, odotamme sinulta hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai Ins.). Voit olla myös juuri valmistunut tai muutaman vuoden työkokemusta omaava.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön aidosti kansainvälisessä ajoneuvoteollisuuden yrityksessä.

Valinnassa meitä avustaa Eezy Personnel. LIsätietoja tehtävästä antaa konsultti Hannele Larkovuo p. 0400 714113 / hannele.larkovuo@personnel.fi tai Pilkingtonilla tuotantopäällikkö Sami Rantanen p. 050 572 3518. Lähetäthän hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 26.1.2020.

Haku päättyi

26.01.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Laitila

logo: Pilkington Automotive Finland Oy

Pilkington Automotive Finland Oy on osa NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. NSG Groupilla on tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä 105 maassa. Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Laitilassa ja Tampereella. Espoossa toimii varaosalasien tukkuliike ja Laitilassa laivojen vaativia lasituksia toimittava yksikkö Pilkington Marine. Lisäksi Pilkington Automotive omistaa Lahdessa toimivan Pilkington Lahden Lasitehdas Oy:n. Pilkington Automotiven Suomen yhtiöiden liikevaihto viime tilikaudella oli 121 milj. € ja henkilökunnan määrä on 591.

Pilkington Automotive Finland Oy on Euroopan markkinajohtaja erikoisajoneuvolasituksissa. Valmistuksesta  97% menee vientiin. Yrityksen tuotekehitys ja valmistus toteuttavat laseja kaikkialle maailmaan, kaikkiin kulkuneuvoihin linja-autoista traktoreihin ja puimureihin sekä juniin että raitiovaunuihin, pois lukien suurien sarjojen henkilö- ja kuorma-autot.

Liiketoimintastrategian mukaisesti Pilkington Automotive haluaa tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaille tuotteiden ja palveluiden välityksellä. Tällä hetkellä yritys keskittyy mm. informaatioteknologian integroimiseen ajoneuvolasitukseen. Yrityksen menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan erikoisammattitaitoon, osaavaan henkilöstöön ja tuotekehitykseen. Pilkington Automotivessa työturvallisuus on johtava perusarvo.