Tuotannon päällikkö / tehdaspäällikkö

Polaria Oy hakee Mäntyharjulle

Tuotannon päällikköä / tehdaspäällikköä

vastaamaan kokonaisvaltaisesti Polaria Oy:n tuotannosta ja tehdastoiminnoista. Polaria kehittää, valmistaa ja markkinoi metallisia kylpyhuoneiden kalusteita Polaria-tuotemerkillä kotimaan markkinoille sekä mm. Ruotsin, Norjan ja Italian vientiin. Moderni tuotantolaitos sijaitsee Etelä-Savossa Mäntyharjulla ja työllistää yli 50 henkilöä.

Monipuoliseen ja haastavaankin tehtävään haetaan nyt uutta rohkeaa henkilöä nykyisen jäädessä ansaituille eläkepäiville vuoden 2020 alkupuolella.

Olet mielellään diplomi-insinööri, jolla on työkokemusta teollisesta sarjatuotannosta, tai insinööri riittävän monipuolisella työhistorialla. Tärkeintä on, että sinulla on potentiaalia kehittyä tähän tehtävään. Näkemys logistiikasta ja henkilöjohtamisesta ovat myös merkittävässä roolissa. Arvostamme toimeenpanokykyä sekä henkilökohtaista halua kehittymiseen ja tuotantoprosessin kehittämiseen robotiikan ja automaation näkökulmasta. Haemme sitä oikeaa tyyppiä Polarian tehokkaaseen ja aktiiviseen joukkoon. Oletko se juuri sinä?

Odotamme sinulta:

  • Työyhteisötaitoja ja henkilöjohtamista
  • Yrittäjämäistä esimiesasennetta
  • Kykyä toiminnan kehittämiseen
  • Toimeenpanokykyä
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Laajan tehtävänkuvan
  • Modernin työympäristön
  • Omatoimisen ja itsenäisen työn
  • Näköalapaikan sarjatuotantoon ja sen kehittämiseen
  • Tunnetun ja laadukkaan tuotemerkin

Lähetä motivaatiokirjeesi CV:n ja palkkatoivomuksen viimeistään 5.8.2019 mennessä osoitteessa www.personnel.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ari Ripatti (p. 044 7340 350).

Haku päättyi

05.08.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Mäntyharju

logo: Polaria Oy

Polaria Oy on perustettu 1970 ja on tunnettu aiemmin Vakiometalli Oy -nimellä. Se kuuluu tytäryhtiönä Veisto Group -konserniin. Yritys kehittää, valmistaa ja markkinoi metallisia kylpyhuoneiden kalusteita Polaria-tuotemerkillä. Polarialla on ollut suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus vuodesta 1997.

Yritys on paikkakunnallaan yksi suurimmista työllistäjistä. Liikevaihtoennuste vuodelle 2019 on yli 9 miljoonaa euroa.

Polarian tuotteiden vahvuus on materiaali: teräs kestää hyvin kosteutta ja on pitkän käyttöiän päätteeksi täysin kierrätettävissä. Ympäristö otetaan huomioon myös tuotannossa: Polarian tuotantoprosessissa ei käytetä haitallisia raskasmetalleja eikä muita ympäristölle haitallisia aineita, tuotannossa ei synny ongelmajätettä, maalaamosta vapautuvaa lämpöä hyödynnetään muiden tuotantotilojen lämmityksessä ja lisäksi pääraaka-aineen, eli teräksen, ylijäämä kierrätetään.