Tuotannon vuoroesimies

Etsimme Sastamalaan vakituiseen työsuhteeseen

Tuotannon vuoroesimiestä

kaksivuorotyöhön.

Vastaat omassa vuorossasi tuotannon tehokkaasta ja laatuvaatimusten mukaisesta toiminnasta ja toimit vuorosi työntekijöiden esimiehenä.

Tehtävässä menestymisessä tärkeimpiä tarvittavia ominaisuuksia ovat paineensietokyky, esimiestaidot, ripeys, organisointikyky ja omatoimisuus. Raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemuksen kautta hankittu kokemus. Selkeäksi eduksi katsotaan elintarvikeinsinöörin koulutus, työnjohtokokemus sekä laatujärjestelmien tuntemus.

Tarjoamme sinulle haastavan tehtäväkokonaisuuden kasvuhakuisessa konsernissa sekä vakituisen työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä. Pääset kehittämään ja viemään yritystämme eteenpäin yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Kasvun ja tavoitteiden saavuttamisen myötä myös sinulle tarjoutuu uusia mahdollisuuksia laajentaa toimenkuvaasi. Tartu haasteeseen ja tule menestymään kanssamme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.4. Käynnistämme haastattelut jo ennen hakuajan päätymistä ja työt alkaisivat heti, kun mahdollista. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Personnel GROUP henkilöhakukonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308.

Haku päättyi

18.04.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kaksivuorotyö

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Sastamala

logo: Kalaneuvos Oy

 

Kalaneuvos Oy on Suomen suurin kala-alan toimija. Olemme kehittäneet, valmistaneet ja markkinoineet korkealaatuisia kalatuotteita jo yli 40 vuoden ajan. Raaka-aineiden laadun lisäksi panostamme vahvasti tuotekehitykseen sekä tuotantomenetelmien, tilojen ja laitteiden nykyaikaisuuteen.

Kalaneuvos-tuotemerkkimme alta löytyy laaja valikoima maukkaita kalatuotteita. Sastamalan kalanjalostusyksikkömme liikevaihto oli viime vuonna 70 miljoonaa euroa ja työllistää reilun 100 henkilöä. Toimintamme on edelleen vahvassa kasvussa.