Tuotannonsuunnittelija

Haemme Laitilan tehtaalle

Tuotannonsuunnittelijaa

Tehtävässäsi suunnittelet tuotantoprosessien karkea- ja hienokuormitusta SAP Hana-ympäristössä. Seuraat tuotannolle asetettuja tunnuslukuja ja teet pääasiassa lyhyen aikavälin suunnittelua. Teet päivittäin läheistä yhteistyötä tuotannon ja muiden tehtaan sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä edellytämme:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. tuotantotalouden tai logistiikan Ins./DI tai tradenomin tutkintoa soveltuvalta alalta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
  • hyviä Excel- ja tietojenkäsittelytaitoja
  • hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, palautteen antokykyä ja vastuunottokykyä
  • halua oppia uutta,  kehittää itseäsi, tiimiäsi ja prosesseja
  • hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä analyyttisyyttä
  • kokonaisuuden hallintaa ja paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön aidosta kansanvälisessä ajoneuvoteollisuuden yrityksessä.

Rekrytoinnissa avustaa Eezy Personnel. Lisätietoa tehtävästä antaa konsultti Hannele Larkovuo p. 0400 714113 / hannele.larkovuo@personnel.fi ja Pilkingtonilla tuotannonohjauspäällikkö Sari Mustajoki 050 308 6677. Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera viimeistään 26.1.2020.

Haku päättyi

26.01.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Laitila

logo: Pilkington Automotive Finland Oy

Pilkington Automotive Finland Oy on osa NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. NSG Groupilla on tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä 105 maassa. Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Laitilassa ja Tampereella. Espoossa toimii varaosalasien tukkuliike ja Laitilassa laivojen vaativia lasituksia toimittava yksikkö Pilkington Marine. Lisäksi Pilkington Automotive omistaa Lahdessa toimivan Pilkington Lahden Lasitehdas Oy:n. Pilkington Automotiven Suomen yhtiöiden liikevaihto viime tilikaudella oli 121 milj. € ja henkilökunnan määrä on 591.

Pilkington Automotive Finland Oy on Euroopan markkinajohtaja erikoisajoneuvolasituksissa. Valmistuksesta  97% menee vientiin. Yrityksen tuotekehitys ja valmistus toteuttavat laseja kaikkialle maailmaan, kaikkiin kulkuneuvoihin linja-autoista traktoreihin ja puimureihin sekä juniin että raitiovaunuihin, pois lukien suurien sarjojen henkilö- ja kuorma-autot.

Liiketoimintastrategian mukaisesti Pilkington Automotive haluaa tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaille tuotteiden ja palveluiden välityksellä. Tällä hetkellä yritys keskittyy mm. informaatioteknologian integroimiseen ajoneuvolasitukseen. Yrityksen menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan erikoisammattitaitoon, osaavaan henkilöstöön ja tuotekehitykseen. Pilkington Automotivessa työturvallisuus on johtava perusarvo.