Tuotannonsuunnittelija

Etsimme nyt Lapuan tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

Tehtäväsi on laatia yhteistyössä tuotannon ja myynnin kanssa aikataulutettu tuotantosuunnitelma sekä oston kanssa tuotannon materiaalitarvesuunnitelma. Seuraat tuotannon aikataulujen pitävyyttä ja teet tarvittaessa muutoksia tuotantosuunnitelmaan toimitusaikataulujen varmistamiseksi. Annat myyntiin toimitusaikataulut ja saatavuustiedot tarjousten ja tilausvahvistusten tekemistä varten.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä tuotannonsuunnittelussa ja soveltuva tekninen tai kaupallinen vähintään AMK-tasoinen koulutus. Olet käyttänyt toiminnanohjaus- ja tuotannonsuunnittelujärjestelmiä ja olet kiinnostunut kehittämään tietojärjestelmien hyödyntämistä omassa työssäsi. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuudet ja ratkaista ongelmia myös paineisissa tilanteissa. Olet tarkka, huolellinen, järjestelmällinen sekä laatu- ja kustannustietoinen. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot, olet joustava ja palveluhenkinen viedessäsi asiat aikataulussa loppuun saakka.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän maailman johtavan patruuna- ja patruunakomponenttivalmistajan organisaatiossa.

Lisätietoja saat soittamalla PERSONNEL GROUP, henkilöstökonsultti Piritta Nauha, puh. (03) 3138 0422 ja toimitusjohtaja Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 25.8.2019 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

25.08.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Lapua

logo: Nammo Lapua Oy

Nammo-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 75 milj. euroa ja työntekijöitä 330. Yhtiöiden asiakkaita ovat puolustusvoimat, viranomaiset, alan teollisuusyritykset sekä jälleenmyyjät. Nammolla on tehtaat Lapualla, Vihtavuoressa ja Sastamalassa.

Nammo Lapua Oy:n Lapuan tehdas kehittää ja valmistaa pienkaliiperisia luoteja, hylsyjä ja patruunoita. Tehtaalla työskentelee n. 160 henkilöä.

Lapua®-tuotteet tunnetaan maailmalla tarkkuudesta ja menestyksestä ampumakilpailuissa. Loppukäyttäjiemme ovat urheiluampujat, metsästäjät, ja viranomaiset. Suurin osa tuotteistamme menee vientiin ja päämarkkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Pohjois-Amerikka ja Eurooppa.