Tuotannonsuunnitteluinsinööri

Haemme Punkalaitumelle

Tuotannonsuunnitteluinsinööriä 

vastaamaan Seita Woodin tärkeimmistä asiakkaista ja toiminnan kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu myös yksikön toimitusvarmuudesta, laadusta ja kustannustehokkuudesta vastaaminen. Seitassa työskentelee noin 15 kokenutta ammattilaista kahdella osaamisalueella, molemmissa on päivittäisestä toiminnasta vastaava henkilö. Toimit SHT-Tukun tuotantojohtajan alaisuudessa ja osana SHT-Tukun tuotannon kehitysryhmää. Osallistut kehitysryhmän jäsenenä myös koko SHT-Tukun tuotannonsuunnittelun ja –ohjauksen kehittämiseen.

Toivomme sinulta kokemusta tuotannonsuunnittelusta, puuteollisuudesta, kustannuslaskennasta ja asiakastyöstä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä, kalustetuotannosta ja LEAN-ajattelusta on etu.

Toimintaotteeltasi olet yhteistyökykyinen ja innovatiivinen sekä kykenet toimeenpanemaan asioita. Olet helposti lähestyttävä ja saat organisaatioon luottamukselliset suhteet. Odotamme sinulta pitkäaikaista sitoutumista tehtävään.

Tule kehittämään perinteikästä suomalaista tehdasta. Saa hyvät puitteet kehitystyölle.

Lisätietoja tehtävästä antavat SHT-Tukku Oy, toimitusjohtaja Pekka Kivimaa, puh. 040 2133 717 seuraavina ajankohtina 22.1. klo 9-11 sekä Eezy Personnelin Tuija Pulkkinen, puh. 03 3138 0488. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 26.1.2020 mennessä Eezy Personnelin kotisivujen kautta www.personnel.fi

Haku päättyi

26.01.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Punkalaidun

logo: Seita Wood

Seita Wood on puusepänteollisuuden sopimusvalmistaja Punkalaitumella Pirkanmaalla. Ydinosaamistamme on massiivipuusta ja eri levymateriaaleista muotoiltujen kalusteiden valmistus. Vahvuuksiamme ovat monipuolisuus ja joustavuus tuotevalikoimassa, laadukkaiden materiaalien käyttö ja vahva asiakaspalvelu. Konekantamme täyttää tämän päivän kriteerit ja hyödynnämme tehokkaasti automatiikkaa. Uudet numeerisesti ohjattavat koneet ja ammattitaitoiset koneistajat ovat Seita Woodin tuotannon ydin, mutta myös perinteinen puusepäntyö on korkealla tasolla. Teemme yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden ja muiden alan ammattilaisten kanssa, koska haluamme pysyä ajan tasalla alan muutoksissa. Asiakkaamme ovat oman toimialansa johtavia yrityksiä ja edustavat eri teollisuudenaloja. Asiakassuhteet ovat pitkiä ja yhteistyö on syvällistä. Seita Wood on osa SHT-Tukku Oy:tä, joka on yli 60-vuotias vakavarainen kotimainen yritys. SHT-tukku työllistää noin 125 työntekijää ja yrityksen liikevaihto on noin 13m€. Lisätietoja: www.sht-tukku.fi ja www.seitawood.fi