Projektipäälliköitä (laitosmuutostyöprojektit)

Etsimme nyt

Projektipäälliköitä 

Vastaamaan projektien johtamisesta Olkiluodon ydinvoimalaitoksen teknisissä laitosmuutosprojekteissa sekä Posivan loppusijoitusprojekteissa. Yhteistyökumppaneita ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset.

Vaadittu aiempi kokemus ja osaaminen

Ideaaliehdokkaallamme on tehtävään soveltuva insinöörin, diplomi-insinöörin tai muu vastaava koulutus sekä kokemusta investointiprojektien projektinhallinnasta. Eduksi katsomme kokemuksen suunnittelutehtävistä sekä ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemuksen. Tehtävä edellyttää myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Odotukset

Olet projektiosaaja, joka hallitsee projektien johtamisen ja samalla toimit eri asiantuntijoista koostuvien projektihenkilöiden energisoijana. Omaat jo kokemusta projektijohtamisesta. Tunnet projektinhallinnassa käytettäviä toiminnanohjausjärjestelmiä ja energiatoimialaan liittyviä tuotanto- ja projektitoimitusprosesseja. Tehtävänäsi on toteuttaa projekteja laatu-, toimituslaajuus-, kustannus- ja aikataulukriteerit täyttäen. Tarkempi tehtävänkuvasi määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Hakemamme projektipäällikön ominaisuuksia

Työskentelet itsenäisesti, pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Olet aktiivinen, tartut toimeen itsenäisesti ja sinulla kyky omaksua laajoja vaihtelevia ja monialaisia projektikokonaisuuksia. Tunnet projektihallinnan peruspilarit ja edellytykset. Edellytyksenä tehtävässä menestymiselle on saumaton yhteistyö koko organisaation kanssa.

Organisaation kulttuuri

Tehtävissä korostuu ydinvoima-alan turvallisuuskulttuuri ja viranomaisohjeiden noudattaminen. Laaja ja avulias asiantuntijaorganisaatio on tukena tehtävien hoidossa ja päätöksenteossa. Asiantuntijaorganisaatiojohtaminen mahdollistaa itsenäisen työskentelyn hallinnollisen organisaation osana. Laitosmuutosprojektit yksikössä työskentelee noin 15 projektipäällikköä hyvin monialaisissa projekteissa. Koko laitosmuutosyksikössä työskentelee noin 40 TVOlaista.

Maantieteellinen sijoittuminen

Eurajoki, Olkiluoto

Hakuaika ja lisätiedot: 

– Haku tapahtuu täyttämällä hakemuslomake osoitteessa Personnel.fi

– Haku päättyy 23.2.2020 ja haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan puhelimitse 27.2-28.2. Samalla informoidaan myös kaikkia hakijoita.

– 1. kierroksen haastattelut järjestetään 4.3.2020 Olkiluodossa

Lisätietoja tehtävästä antaa TVO:lta laitosmuutosprojektien tiimiesimies Saku Rantala puh. 0400 967 440.

sekä

Eezy Personnelilta:

Salla Lehto, Research Consultant

+358 50 568 8716

salla.lehto@eezy.fi

Hannu Järvimäki (lomalla 6.2-17.2.2020), Headhunter / rekrytointikonsultti

+358 50 367 0862

hannu.jarvimaki@eezy.fi

Haku päättyi

23.02.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Olkiluoto, Eurajoki

logo: Teollisuuden Voima Oyj

Ydinvoimayhtiö Teollisuuden Voima Oyj (TVO) osallistuu kestävän kehityksen ja suomalaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen tuottamalla ilmastoystävällistä sähköä Olkiluodon voimalaitoksella. Laadukkaan työtuloksen tekee osaava, ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö: TVO-konsernissa työskentelee yli 800 ydinvoima-alan ammattilaista. TVO hallitsee ydinvoimalaitoksen koko elinkaaren laitosyksikön suunnittelusta ja hankinnasta aina käytetyn polttoaineen loppusijoitukseen. Olkiluodon osaamiskeskittymässä on turvalliseen ja taloudelliseen ydinsähköntuotantoon tarvittavat voimavarat ja toiminnot sekä työtä ohjaava yhtenäinen toimintakulttuuri.