Tuotantoinsinööri / tuotannon esimies

Nyt haemme

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ/TUOTANNON ESIMIESTÄ

elintarviketeollisuuden pakkauksia valmistavan Pyrollin Lempäälän tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat paperipakkausten ja jatkojalosteiden valmistusprosessien päivittäisestä sujumisesta, tuotteiden korkeasta laadusta ja toimitusten oikea-aikaisuudesta. Toimit tuotannon henkilöstön esimiehenä ja vastaat päivittäisten henkilöstöasioiden hoitamisesta yhteistyössä muun esimiestiimin kanssa. Olet vastuussa myös Lempäälän tehtaan laatujärjestelmästä. Kehität aktiivisesti omien vastuualueidesi toimintaa niin henkilöstön kuin koneiden teknisten ratkaisujen ja kunnossapidon osalta.

Sinulla on tekninen peruskoulutus (esimerkiksi teknikko tai insinööri) sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus valmistavasta teollisuudesta. Olet aikaisemmassa työtehtävässäsi toiminut esimiesroolissa. Arvostamme kokemusta esimerkiksi paperi-, elintarvike- tai lääketeollisuudesta. LEAN-ajattelun tunteminen sekä aiempi kokemus laatuasioiden hoitamisesta ovat myös selkeitä etuja.

Odotamme Sinulta määrätietoista ja kehitysorientoitunutta otetta työhön. Toimit itsenäisesti ja sitoudut annettuihin tavoitteisiin. Esimiehenä olet keskusteleva ja osallistava ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Ilmaiset itseäsi sujuvasti niin suomen kuin tarvittaessa myös englannin kielellä.

Tarjoamme Sinulle työympäristön, joka rakentuu vahvan kokemuksen ja yrittäjyyden varaan. Olet osa loistavaa tuotantotiimiä, joka auttaa sinua menestymään tehtävässäsi. Meillä on aito ylpeys omasta työstä ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Lisätietoja tehtävästä saat Eezy Personnelin Ulla Kaupilta, puh. 0504661062 tai ulla.kauppi@personnel.fi.

Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen osoitteessa www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat viimeistään 26.1.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut tehtävään viimeistään helmikuun 1. viikolla ja toivottu aloitus tehtävässä on joustavasti kevään aikana.

Haku päättyi

26.01.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Lempäälä

logo: Pyrollpack Oy

Pyroll on 100% kotimainen perheyhtiö ja johtava suomalainen pakkausten valmistaja sekä kartongin jalostaja. Asiakkaamme ovat suomalaiset kartonki- ja elintarviketeollisuuden yhtiöt, joille tuotamme uusia ympäristöystävällisempiä pakkausalan materiaali- ja tuoteratkaisuja. Pyroll työllistää noin 600 henkilöä ja liikevaihto oli 2019 noin 110 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on yhteensä 15 tehdasta Suomessa, Saksassa, Hollannissa ja Puolassa.