Tuotantopäällikkö

Haemme nyt joukkoomme osaavaa

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi vastaat Kesälahden tehtaan mastotuotannosta sekä teräs- ja alumiinirakenteiden valmistuksesta. Tuotantopäällikkönä vastaat johtamiesi toimintojen osalta prosessien laadusta, hitsauksen koordinoinnista, toiminnan kehittämisestä ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Tärkeimpänä tehtävänäsi on varmistaa, että Kesälahden tehtaan kapasiteetti, läpimeno sekä toiminnan ja tuotteiden laatu ovat sovitulla tasolla.

Arvostamme aiempaa työkokemusta tehdas- ja konepajaympäristöstä sekä aikaisempaa esimieskokemusta. Tuotantopäälliköltä odotamme valmiutta myös itsenäiseen työskentelyyn. Esimiehenä arvostat työntekijöiden ammattitaitoa ja kehittävällä otteellasi osaat jalostaa tuotantoa kohti tulevaisuuden tarpeita. Koulutustaustaltasi olet esimerkiksi insinööri tai teknikko.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kasvavassa yrityksessä. Työssäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää itseäsi sekä kasvaa roolissasi.

Lisätietoja tehtävästä Personnel Groupin konsultti Timo Riissanen, numerosta 050 4442478. Jätäthän hakemuksesi Personnelin kotisivujen kautta palkkatoivomuksineen viimeistään 30.08.2019 mennessä.

Haku päättyi

30.08.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kesälahti

logo: Aerial Oy

Aerial Oy on yksityinen suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa antenni- ja mastotuotteita sekä tuottaa näihin liittyviä palveluja. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös muut teräs- ja alumiinirakenteet. Toimipisteet sijaitsevat Järvenpäässä ja Kesälahdella. Aerial Oy on perustettu vuonna 1969 täyttämään Skandinavian kasvanutta telekommunikaatiotuotteiden kysyntää. Nykyään Aerial Oy:llä on asiakkaita ja asiakasprojekteja ympäri maailman, päämarkkina-alueena on yhä Pohjois-Eurooppa. Liikevaihtomme on n. 8 milj €. Tekemisemme peruslähtökohtana on aina ollut korkea asiakaslähtöisyys. Lisätietoja meistä: www.aerial.fi