Tuotantovastaava

Kiinnostaako sinua kehittää huippuluokan järjestelmiä, jotka ovat osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa? Etsimme nyt Patrialle Tampereelle

TUOTANTOVASTAAVAA

Merivoimien valvonta- ja johtamisjärjestelmien kehitykseen!

Kehitämme nyt täysin uusia järjestelmiä Merivoimien käyttöön ja toivotamme tervetulleeksi tuotantovastaavan ammattitaitoiseen tiimiimme. Tuotantovastaavan monipuolisen työn tärkein päämäärä on mahdollistaa merellisten järjestelmien sujuva tuotanto ja testaus. Näissä projekteissa tuotesarjat ovat pienehköjä prototyyppisarjoja, jotka kootaan pääosin Patrian omissa tiloissa.

Tuotannon puolella huolehdit asentajien ja alihankkijoiden resursoinnista eri projekteille. Pidät huolen siitä, että tekijöillä on voimassaolevat kelpuutukset sekä toimivat ja kalibroidut työkalut käytössään. Testauspuolella taas vastaat mittalaitteiden toimivuudesta, ylläpidosta ja käytöstä. Avustat projekteja testaussuunnitelmien tekemisessä ja testien suorittamisessa esimerkiksi huolehtimalla testivarusteiden käyttöhyväksynnästä sekä työturvallisuusohjeistuksesta.

Etsimme tehtävään koordinointikykyistä ja aktiivista tekijää, jolla on vähintään muutaman vuoden kokemus (piensarja)tuotannon organisoinnista ja mekaniikan ja elektroniikan perustiedot hallussa. Toivon mukaan olet toiminut laboratorioympäristössä aiemminkin eikä oskilloskooppikaan ole vieras työkalu. Odotamme myös pitkäjänteisyyttä pitkien projektien läpiviemiseen ja jonkin verran matkustusvalmiutta Suomen sisällä.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Toivottavasti kuulemme sinusta! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.patria.fi. Viimeinen hakupäivä on 3.11.2019, mutta kannattaa toimia nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Valittava henkilö solmii työsopimuksen suoraan Patrian kanssa, mutta hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnel Groupin kanssa. Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ulla Kauppi, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@personnel.fi.

 

Haku päättyi

03.11.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.