Tuotekehityspäällikkö

Haemme Nammo Vihtavuori Oy:lle

Tuotekehityspäällikköä

Vastaat ruutiin liittyvästä kehitystoiminnasta ja tuotekehitysprojekteista sekä teet yhdessä johtamasi tuotekehitystiimin kanssa tiivistä yhteistyötä tuotepäälliköiden, ampumakeskuksen, tuotannon ja paikallisjohdon kanssa. Muita yhteistyötahoja Sinulle ovat Nammon muut yksiköt, Puolustusvoimat, viranomaiset, tutkimuslaitokset, asevalmistajat ja raaka-ainetoimittajat.

Toivomme, että Sinulla on tekninen kemian alan koulutus (DI, FM) ja vahvaa käytännön työkokemusta kemian alalta. Kokemus tuotekehitysprojektien vetämisestä on edellytys tehtävässä onnistumiselle. Tehtävän hoidossa on eduksi, jos selluloosa, sen ominaisuudet ja muokkaaminen sekä tilastolliset koesuunnittelumenetelmät ovat Sinulle entuudestaan tuttuja. Hallitset nykyaikaiset laboratoriomenetelmät ja niiden tulosten analysoinnin. Työssä tarvitaan innovatiivisuutta, projektiosaamista ja hyvää englanninkielen taitoa. Asenne, yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot, samoin kuin kiinnostus alaan ovat tarpeen uudelle ruudinkeksijälle.

Lisätietoja saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsultit Piritta Nauha, puh. (03) 3138 0422 ja Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 19.11.2019 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

19.11.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Vihtavuori

logo: Nammo Vihtavuori Oy

Nammo Vihtavuori Oy kuuluu kansainväliseen Nammo-konserniin. Laukaan Vihtavuoressa sijaitsevassa yhtiössä työskentelee n. 100 henkilöä. Tehtaalla valmistetaan ruuteja sotilas- ja siviilikäyttöön sekä puolivalmisteita ampumatarvikkeisiin. Tuotteista yli 70% menee vientiin. Nammo on puolustusvälinekonserni ja sen päämarkkina-alueet ovat Pohjois-Amerikka, Pohjoismaat ja Eurooppa. Konserni toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on n. 510 milj. euroa ja sen palveluksessa on n. 2400 henkilöä.

Vihtavuori Brändi on vaativien kilpa-ampujien arvostama kaikkialla maailmassa. Ruutitehdas valmistaa huippulaatuisia tuotteita, joiden käyttöalue ulottuu pienoiskiväärinpatruunoista tykistön panoksiin.