Tuotepäällikkö

Vahvan kasvun ansiosta etsimme vahvaa alan tuntemusta omaavaa

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi tulee olemaan uusien tuotteiden lanseerauksen koordinointi ja toteutus yhteistyössä myynnin ja markkinoinnin kanssa. Vastaat sisäisistä koulutuksista ja päivittäisestä teknisestä tuesta kentällä liikkuville myyjillemme. Tuotat teknistä sisältöä esitemateriaaleihin ja kotisivuillemme sekä vastaat tuotetietojen oikeellisuudesta. Suomen organisaation lisäksi tuet myös Ruotsin ja Norjan organisaatioitamme. Käytössäsi on nykyaikaiset työkalut ja organisaation vahva tuki.

Sinulla on jo vahvaa osaamista LVI -tuotteiden parista. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja tulet toimeen myös englannin ja ruotsin kielillä.

Henkilönä olet innovatiivinen, ratkaisu- ja organisointikykyinen sekä sosiaalinen. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja yhteistyö eri tasoilla on sinulle tuttua. IT -taitosi ovat hyvällä tasolla ja etenkin Excel -osaamisesi on sujuvaa. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet valmis jonkin verran matkustamaan työssäsi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja avoinna olevista mahdollisuuksista saat soittamalla Eezy Personnel, Johanna Ahola, puh. 0400 739 308. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 17.2.2020 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.

Haku päättyi

17.02.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokoaikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Vantaa

logo: Viega Oy

Viega valmistaa taloteknisiä tuotteita ja putkijärjestelmiä Saksassa. Perheyritys on 1899 perustettu ja toimimme yli 70 maassa. Tehtaamme sijaitsevat Saksassa. Viega tunnetaan alan toimijoiden keskuudessa laadukkaista tuotteista sekä erinomaisesta toimituskyvystä.