Turvallisuusjohtaja

Haemme Insta Group Oy:lle Tampereelle

TURVALLISUUSJOHTAJAA

nykyisen turvallisuusjohtajamme tehtävien painopisteen siirtyessä vaiheittain turvallisuustuotteiden ja palveluiden myyntiin sekä uusasiakashankintaan.

Olet meille merkittävä tekijä konsernimme toimintavarmuuden ja luotettavuuden sekä toiminnan jatkuvuuden varmistamisessa. Kehität konsernimme kokonaisturvallisuutta kasvavassa ja kansainvälistyvässä liiketoiminnassamme. Keskeinen arvomme on lupa luottaa ja sinulla onkin tärkeä rooli turvallisuuden näkökulmasta tämän arvon toteutumisessa.

Vastaat konsernitasolla kokonaisturvallisuuden johtamisesta, tilannekuvan seurannasta, riskienhallinnasta ja johdon raportoinnista. Vastuullesi kuuluvat myös konsernin turvallisuudenhallintajärjestelmän kehittäminen ja ylläpitäminen sekä tieto-, kyber- ja tietosuojaturvallisuustoiminnan johtaminen. Johdat konsernitasoisesti myös alue-, toimitila- ja henkilöstöturvallisuutta, palo- ja pelastustoimintaa, valmiussuunnittelua, työsuojelutoimintaa ja ympäristöturvallisuutta. Teet työssäsi tiivistä yhteistyötä konsernimme liiketoimintojen ja loppuasiakkaidemme kanssa. Kuulut konsernin johtoon ja raportoit konsernin toimitusjohtajalle.

Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää konsernimme turvallisuustoimintaa laaja-alaisesti ja seurata turvallisuusalan kehitystä kansallisesti ja kansainvälisesti. Pääset myös soveltamaan uutta tietoa käytäntöön ja kehittämään toimintatapojamme toimintaympäristön vaatimuksia vastaaviksi.

Tehtävässämme onnistuminen edellyttää laaja-alaista turvallisuustoiminnon johtamiskokemusta, näkemystä kokonaisturvallisuuden kehittämisestä muuttuvassa toimintaympäristössä sekä aikaisempaa kokemusta turvallisuuskriittiseltä toimialalta. Olet palveluhenkinen ja yhteistyökykyinen suunnannäyttäjä, jolle on luontevaa luoda ja ylläpitää työn kannalta keskeisiä verkostoja. Lisäksi odotamme sinulta kokemusta operatiivisesta turvallisuuden johtamisesta, halua oppia ja omaksua uutta sekä kykyä tehdä päätöksiä myös painetilanteissa. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme erilaisten kansallisten ja kansainvälisten turvallisuusviitekehysten (esim. ISO 27001, ISO 45001, ISO 31000, NIS, Katakri) ja turvallisuusviranomaisten tuntemusta.

Insta on taloudellisesti vahva suomalainen perheyritys, joka on luotettava työnantaja. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja projekteja, jotka ovat yhteiskunnan turvallisuuden kannalta keskeisiä. Saat tehtävässä tueksesi ammattitaitoisen tiimin.

Rekrytoinnissa meitä avustaa Eezy Personnel Oy. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.2.2020 personnel.fi -sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Ari Juvonen, puh. 03 31380 444. Tehtävään valittavalle tehdään tehtävänmukainen henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Haku päättyi

26.02.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Insta Group Oy

Insta Group Oy on suomalainen teknologiakonserni, joka rakentaa ja kehittää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Instan erityisosaamista on turvallinen digitalisaatio sekä kyberturvallisuus, teollinen automaatio, johtamisen ratkaisut ja puolustusteknologia. Asiakkaamme toimivat älykkään teollisuuden, yhteiskunnan turvaamisen ja puolustuksen parissa.

Insta kasvavana perheyrityksenä työllistää yli 1000 huippuosaajaa kahdellatoista paikkakunnalla ja liikevaihtomme on noin 130 miljoonaa euroa.