Turvallisuusvalvoja

Oletko Senaatin uusi turvallisuusvalvoja?

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Haemme nyt kahta uutta turvallisuusvalvojaa osaavaan joukkoomme pääkaupunkiseudulle.

Senaatin toimitiloihin tarjottavat turvallisuuspalvelut sisältävät mm. asiantuntija-, teknologia- ja aula- ja vartiointipalveluita. Nämä palvelut ovat Senaatin nopeimmin kasvava palvelukokonaisuus, kun yhä useampi valtion virasto luottaa meihin muiden palvelujen ohella myös tilojensa turvallisuusjärjestelyissä. Olemme kehittäneet turvallisuuspalveluitamme vuosien saatossa asiakastarpeiden perusteella, ja haluamme varmistaa palveluiden korkean laadun sekä kehittymisen jatkossakin.

Tehtävänäsi on toimia turvallisuusvalvojana Senaatin uudessa turvapalvelukeskuksessa. Tehtävänäsi on kiinteistöjen turvallisuuteen kohdistuvien häiriö- ja poikkeustilanteiden tukeminen, turvallisuusvalvonta sekä turvallisuusjärjestelmien pääkäyttöpalveluiden tuottaminen ja henkilöiden hyväksyttämiseen liittyvien tehtävien suorittaminen. Turvapalvelukeskus tulee toimimaan 24/7 -periaatteella. Turvallisuuspalvelukeskus käynnistyy ensin klo 8-16 toiminnalla. Keskuksen tehtävänä on varmistaa Senaatin oman toiminnan ja asiakkaidemme toimitilojen, toiminnan ja kiinteistöjen turvallisuus sekä häiriöttömyys.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • mahdollisuuden päästä mukaan aloitusvaiheessa uuden valtionhallinnon tarpeisiin keskittyvän turvapalvelukeskuksen toimintaan
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • uusimmat työnteon tavat
  • näköalapaikan valtionhallinnon turvallisuustehtäviin.

Odotuksemme ovat

  • voimassa oleva vartijakortti sekä turvasuojaajakortti (laki yksityisistä turvallisuuspalveluista 1085 /2015)
  • hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
  • sujuva asiakaspalvelutaito, yhteistyötaidot sekä hyvä paineensietokyky
  • vähintään kaksi (2) vuotta työkokemusta vastaavista valvomo- tai hälytyskeskuspäivystäjän tai pääkäyttöpalveluoperaattorin tehtävistä
  • vähintään viisi (5) vuotta työkokemusta vartioimis- tai turvallisuusalalta
  • erilaisten turvallisuusjärjestelmien monipuolinen osaaminen ja käytönhallintaosaaminen.

Arvostamme myös toimialaan liittyvää turvallisuuskoulutusta, kielitaitoa sekä kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden tuntemusta erityisesti turvallisuusteknologian osalta.

Lisätietoja tehtävästä antavat turvallisuuspäällikkö Matti Koskinen, p. 040 334 0464 (27.11. kello 12-14) ja turvallisuusjohtaja Tuomas Lehmusmetsä, p. 040 504 1978 (29.11. kello 9-11).

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 8.12.2019.

Haku päättyi

08.12.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

logo: Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion työympäristö- ja toimitila-asiantuntijana toimiva liikelaitos. Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa tehdä Suomen valtiosta uusien työnteon tapojen edelläkävijän ja luoda työympäristöjä joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. Huolehdimme valtion kiinteistövarallisuudesta yhteiskuntavastuullisesti ja luomme osaamisellamme arvoa yhteiskunnalle.