Kiinteistöpäällikkö

Teollisuuden Voima Oyj (TVO) vahvistaa ammattitaitoista joukkoaan kiinteistöpäälliköllä.

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässä tulet ottamaan kokonaisvastuun strategisesta kiinteistöhallinnasta. Vastaat maa- ja vesialueiden kiinteistötiedon hallinnasta, kaavoitus- ja maankäytön tehtävistä sekä erilaisista kiinteistöjen kunnossapidon, varustamisen ja vuokratoimintojen koordinoinnista. Työpöydällesi kuuluvat mm. kiinteistöhallinnan suunnittelu, budjetointi, sopimukset, hankinnat, käytönohjaus ja valvonta.

Ketä etsimme?

Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista rakennus- tai kiinteistöalan tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Hallitset budjetoinnin, hankintatehtävät ja kustannusseurannan. Tulet työskentelemään yhteistyössä useiden eri sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta vahvoja yhteistyötaitoja sekä kykyä viedä eteenpäin useita projekteja yhtäaikaisesti.

Emme sido toivottua taustaasi tarkkaan muottiin, koska mielestämme tärkeämpää on, että sinulla on runsaasti intoa toimia vastuullisessa roolissa kiinteistöhallinnan parissa sekä napakkaa organisointikykyä ja proaktiivista työskentelyotetta.

Tarjoamme hiukkasen parempaa duunia!

Tämä ainutlaatuinen rooli tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavan energia-alan toimijan matkassa. Tulet työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä: varmistamme, että kaikki yhtiössä toimivat samalla tavalla, yhteisten pelisääntöjen mukaan vastuullisesti ja eettisesti.

Pääset mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Kollegasi koostuvat motivoituneista ydinenergia-alan edelläkävijöistä. TVO:ssa huolehdimme henkilöstön osaamisesta, työssäjaksamisesta sekä työyhteisön hyvästä työilmapiiristä. Lue lisää meistä työnantajana: https://www.tvo.fi/tyonantajana

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Personnel Groupin executive search konsultti Hannu Järvimäki kertoo mielellään lisää puh. 03 3138 0462.

Mikäli taas ymmärsit tehtävän ytimen, niin jätä hakemuksesi tehtävään 31.12.2018 mennessä osoitteessa lähettämällä meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoivomuksineen. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme kandidaatteja jo hakujan puitteissa.

Haku päättyi

31.12.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Olkiluoto

Toimiala

Energiateollisuus, ydinvoima, rakennustekniikka

logo: Teollisuuden Voima Oyj

Ydinvoimayhtiö Teollisuuden Voima Oyj (TVO) osallistuu kestävän kehityksen ja suomalaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen tuottamalla ilmastoystävällistä sähköä Olkiluodon voimalaitoksella. Laadukkaan työtuloksen tekee osaava, ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö: TVO-konsernissa työskentelee yli 800 ydinvoima-alan ammattilaista. TVO hallitsee ydinvoimalaitoksen koko elinkaaren laitosyksikön suunnittelusta ja hankinnasta aina käytetyn polttoaineen loppusijoitukseen. Olkiluodon osaamiskeskittymässä on turvalliseen ja taloudelliseen ydinsähköntuotantoon tarvittavat voimavarat ja toiminnot sekä työtä ohjaava yhtenäinen toimintakulttuuri.