Työaikaihminen

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta*. Aikakin juoksee. Me emme. Vaikkei tässä nyt olla kello kaulassa, kaipaamme kuitenkin tiimiimme täsmällistä työaikaihmistä. Olet järjestelmäkuiskaaja, joka tulee töihin yhteisen pöydän ympärille, säästämään asiakkaan aikaa.

Mikä homma?

Jos olet perehtynyt saitillamme palveluissa pyöriviin psykedeelisiin palveluikoneihimme, on työajan ikoni niistä se, joka liikkuu kellon ympäri, jättäen kuitenkin tilaa tähdellisemmällekin tekemiselle. Eli kaikelle ihan oikeasti merkitykselliselle: pysähtymiselle, perheelle, intohimopuuhastelulle… Sellainen me vähän ollaan työpaikkanakin.

Samassa työaikaikonissa voidaan nähdä myös ihmisiä pöydän ympärillä. Asiakkaamme on niistä yksi. Aina, kun työajanhallinnan apuna on ammattilaisia, tekevät kaikki työnsä (ja nukkuvat yönsä) paremmin. Tässä pöydässä tehtäviisi osana työaikatiimiä kuuluvat mm. projektit sekä työajanhallinnan kumppaniemme yhteyshenkilönä toimiminen.

Tavallisena työpäivänä työtuntisi hujahtavat myös näihin tehtäviin:

  • Asiakaspalvelu ja -huolenpito
  • Tulkinnat ja tiketit
  • Liittymät ja läpiviennit
  • Demot ja dokumentointi

Tulet töihin esihenkilöttömään organisaatioon, jossa johtaminen toteutetaan palveluna. Joten unohda kiire ja kellokortti, sillä työajan hallitsijana säätelet samalla myös omaa työaikaasi. Soolosuoritusta emme silti odota, täällä tehdään aina yhdessä.

Olemmekin kolmella paikkakunnalla yksi tiimi, jonka työtila on käytännössä pikaviestipalvelussa ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Tukenasi on yli 90 hengen yhteisohjautuva joukko Helsingissä, Tampereella ja Porissa.

Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Millaista ihmistä etsimme?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Olet aikaasi edellä: sinulla on kyky johtaa itseäsi ja taidat itsenäisen työskentelyn osana tiimiä. Olet lisäksi ennakkoluuloton, siedät keskeneräisyyttä ja nautit ongelmanratkaisusta. Power trip on sinulle vieras käsite, mutta käytät kuitenkin myös englantia sujuvasti työssä.

Koet olevasi ”järjestelmäkuiskaaja”, joka ymmärtää työajanhallintajärjestelmien syvintä olemusta ja pystyy samalla sekä loogisesti että luovasti soveltaen muotoilemaan palvelua aina asiakaskohtaisesti. Tulkinnoissa ja ongelmatilanteissa annat järkesi juosta vapaalla vähän aikaa: hyödynnät mm. matemaattista ajattelua osana ongelmanratkaisua. Et tuhlaa aikaa, etkä varsinkaan tapa sitä.

Yhden teorian mukaan aika on harhaa (etenkin lounasaika). Mutta kun istahdat työaikatiimin pöytään, ymmärrät, mitä tarkoittaa time flies when you’re having fun. Myös asiakkaan seurassa aika rientää ja joskus se loppuu keskenkin. Tehtäväsi on kuitenkin integratalaisella ihmisyydellä varmistaa, että työajanhallintajärjestelmissä riittää aikaa jaettavaksi kaikille.

Aika on myös tehnyt sinulle hyvää. Sinulla on kenties jo kokemusta Tiima- ja Quinyx-työajanhallintajärjestelmistä. Aiempi kokemus palkkapalveluista katsotaan plussaksi.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme mm. aivoterveyteen, hyvinvointiin ja vastuullisuuteen. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Sanovat myös, että aika on rahaa. Ja siksi me säästämmekin sitä asiakkaillemme: Uurramme uraa karsimalla kuraa.

Kello käy ja haluaisit jo hakea? Lukaisethan kuitenkin vielä nämä:

Jos aika on kypsä, tutustuthan netissä ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 8.3.2020 klo 23:59 mennessä.

Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaa Eveliina Roinineneveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484.

Haku päättyi

08.03.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere, Helsinki

logo: Integrata Oy

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi