Työnjohtaja

Suomen Erillisverkot-konserni hakee tytäryritykseensä Suomen Turvallisuusverkkoon

Työnjohtajaa Länsi-Suomen alueelle

Haemme yhtiön tietoliikenneverkon rakentamis- ja viankorjaustoimintaan ammattilaista työnjohtajan tehtävään.

Työnjohtajan tehtävässä vastaat toimipisteen työnjohdollisista tehtävistä, tiedonsiirtoverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävistä sekä osaamisen ja koulutuksen mahdollistaessa myös sähkötöiden valvonnasta työkohteissa. Lisäksi osallistut edellä mainittujen tehtävien dokumentointiin, viankorjauksen varallaolotehtäviin sekä henkilökunnan kouluttamistehtäviin.

Työnjohtaja valvoo myös asennusten laatumääräysten noudattamista sekä oman henkilöstön että aliurakoitsijoiden suorittamissa asennustöissä.

Odotamme hakijalta soveltuvaa ammatillista koulutusta ja vähintään B-luokan voimassa olevaa ajokorttia. Luemme eduksi kokemuksen tietoliikennetekniikan asennus- ja ylläpitotöistä.

Arvostamme lisäksi seuraavaa osaamista

– reititin- ja WDM-tekniikat

– turvatekniikka

– mastotyöskentelykokemus tai muu korkeanpaikan työskentelykokemus

– sähköasennustyökokemusta

Lisäksi eduksi luetaan:

– aikaisempi työkokemus esimiestehtävistä

– hyvä molempien kotimaisten kielten osaaminen
– työturvallisuus-, tulityö-, tieturva-, ensiapu- ja  sähkötyöturvallisuuskortti
– korkeampi ajokorttiluokka (esim. BE, BEC)

– halukkuus sähköpätevyysluokka 1-3 suorittamiseen ja sähkötöiden johtajana toimimiseen

Tehtävä soveltuu itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle, oma-aloitteiselle, vastuuntuntoiselle ja huolelliselle henkilölle. Lisäksi arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokonaisuuksien hallintaa, hyvää töiden organisointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi kyky itsenäiseen työhön ja kyky tiedon soveltamiseen uusien ratkaisujen kehittämiseksi ovat avain tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työkalut ja viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi on Turun talousalueella.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään tarvittaessa henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla: ”KT Työnjohtaja Länsi-Suomi”. Kirjoita sähköpostiin yhteystietosi ja milloin sinut parhaiten tavoittaa, niin sinuun ollaan yhteydessä.

Täytä hakulomake ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 17.3.2018 mennessä.

 

Haku päättyi

17.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Länsi-Suomi

logo: Suomen Erillisverkot-konserni

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoavat yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi

http://erveuutiset.erillisverkot.fi/