Työnjohtaja

Haemme

Työnjohtajaa

vakituiseen työsuhteeseen tehtaallemme Kyröskoskelle.

Vastaat tehtävissäsi oman alueesi tiimien esimiestehtävistä. Esimiestyön lisäksi työhösi kuuluu muun muassa toiminnan tehokkuuden ja tuotteiden laadun varmistaminen. Osallistut toiminnan kehittämiseen jatkuvan parantamisen hengessä sekä huolehdit myös tiimien työturvallisuudesta, pätevyydestä ja tarvittavasta osaamisesta. Vastaat myös alueesi osalta tuotannonohjauksesta ja siihen liittyvästä resurssoinnista. Sinulla on valmius tehdä tarvittaessa myös kaksivuorotyötä. Raportoit tehtävässä tuotantopäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä esimies- ja organisointitaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi ja mahdollistat tiimin pääsemisen tavoitteisiin. Tehtävässä menestymistä helpottavia asioita ovat mm. elektroniikan perusteiden sekä sen valmistuksen tuntemus, kappaletavara- / kokoonpanoteollisuuden valmistuksen tuntemus sekä lean-filosofian ymmärtäminen. Pärjäät työssäsi tarvittaessa myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen, laajan ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden vakaassa perheyrityksessä, jossa investoidaan tulevaisuuteen. Työympäristö on dynaaminen ja tavoitehakuinen, jossa pääset vaikuttamaan sekä osaamistasi arvostetaan. Joustamme puolin ja toisin eikä sinun tarvitse ratkoa asioita yksin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel GROUP, Johanna Ahola, p. 0400 739 308,

johanna.ahola@personnel.fi Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 25.11.2019 mennessä osoitteen www.personnel.fi kautta.

Haku päättyi

25.11.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kyröskoski

logo: Kyrel Oy

Kyrel Oy on Suomessa toimiva elektroniikan sopimusvalmistaja ja alansa asiakaslähtöinen edelläkävijä. Kyrel tarjoaa elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalveluita useiden eri toimialojen asiakkaille. Kyrelillä on 40-vuotinen historia ja yritys on vuosien varrella kehittynyt ennakkoluulottomalla edelläkävijän asenteella. Yrityksen liikevaihto on 40 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 170 henkilöä. Lue lisää: www.kyrel.fi