Käyttöliittymäasiantuntija / UX-suunnittelija

Oletko ehkä nykyisessä työssäsi kyllästynyt jatkuvaan laskutusasteen tuijottamiseen tai turhanpäiväisten järjestelmien tunkkaukseen? Haluatko tehdä työtä, jolla on todellinen merkitys ja kriittinen rooli suomalaisessa terveydenhuollossa?

Hae mukaan joukkoomme terveydenhuollon ohjelmistotuotekehityksen pariin! Laboratoriotietojärjestelmätiimimme etsii vahvistusta. Tarjoamme rennon työympäristön, jossa voit kehittyä raudanlujaksi ammattilaiseksi työskennellen pitkäjänteisesti omien tuotteidemme kehityksen parissa. Asiakkaitamme ovat mm. useat suomalaiset yliopisto- ja keskussairaalat sekä keskeiset terveydenhuollon laboratoriot.

Tarjoamme paikan kehittämään omia ohjelmistotuotteita taajaan vaihtuvien projektien sijasta. Haluamme rakentaa tuotekehityksestämme yhä kovemman tiimin, jossa henkilökohtaista kehittymistä pidetään kovassa arvossa ja siihen panostetaan. Olemme juuri niin hyvä kuin työntekijämme. Siksi palkkaamme parhaita asiantuntijoita, joiden taidot ja näkemykset yhdistämällä uudistamme alaa edelläkävijänä. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Etsimme nyt joukkoomme

Käyttöliittymäasiantuntijaa /UX-suunnittelijaa

Tässä tehtävässä pääset miettimään terveydenhuollon laboratorioiden prosesseja palvelumuotoilun näkökulmasta ja kehittämään My+ palveluperheemme tuotteiden käyttäjäkokemusta. Etsimme henkilöä, joka osaa muodostaa mielessään prosessikaavioita ja jalostaa ne koodaamalla helppokäyttöisiksi ja konkreettisiksi käyttöliittymiksi.

Tässä tehtävässä ovat hyödyksi seuraavat osaamisalueet:

 • Käyttöliittymäsuunnittelu
 • Käytettävyys
 • Käyttäjäkokemus
 • HTML5
 • CSS
 • JavaScript
 • Tietokannat (SQL)

Miksi hakea tähän tehtävään?

 1. Pääset tekemään pitkäjänteistä työtä ja kehittämään osaamistasi Mylabin omien tuotteiden parissa.
 2. Pääset varmistamaan huippuluokan käyttäjäkokemuksen terveydenhuollon ammattilaisille.
 3. Laboratoriotutkimukset ovat yksi merkittävimmistä tiedoista hoitoprosessissa ja kliinisessä päätöksenteossa. Tässä tehtävässä pääset syvälle suomalaisen terveydenhuollon prosesseihin ja vaikutat sitä kautta suomalaisten jokapäiväiseen hyvinvointiin.

Miksi hakea Mylabiin?

 1. Meillä arvostetaan tasapainoista arkea vapaa-ajan ja työn välillä. Uskomme, että tiimi on tehokkaimmillaan, kun työskentely on sovitettu kunkin elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.
 2. Meillä kiinnitetään paljon huomiota henkilöstön hyvinvointiin ja henkilöstöetumme ovat vailla vertaansa. Vai miltä kuulostaa oma kuntosali, laajennettuun työterveyteen sisältyvä hammashuolto tai esimerkiksi kulttuurimatka Budapestiin?
 3. Mylab on yksityisomisteinen ja taloudellisesti vakaa yritys. Toimialamme ei ole kovinkaan suhdanneherkkä, joten pystymme kehittämään toimintaamme pitkäjänteisesti ilman kvartaalitalouden painetta.

Odotamme hakemustasi mielenkiinnolla! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Personnel Group, henkilöhakukonsultti Hannu Järvimäki, puh. 03 3138 0462, hannu.jarvimaki@personnel.fi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.1.2018 mennessä www.personnel.fi kautta.

Jätäthän hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta- EI sähköpostilla yhteyshenkilölle.

Haku päättyi

15.01.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

Toimiala

Terveydenhuollon IT-järjestelmät, kliininen terveydenhuolto, ohjelmistokehitys

logo: Mylab Oy

Mylab Oy on terveydenhuollon, kliinisten laboratorioiden ja diagnostiikan tietojärjestelmien johtava suomalainen asiantuntija. Meille tärkeintä on ihmiselämä. Toteuttamalla parempia ja luotettavampia teknologisia ratkaisuja terveydenhuollon käyttöön tuemme pidemmän, terveemmän ja laadukkaamman elämän mahdollistamista.

Meitä ohjaavat intohimo, asiakaslähtöisyys, vastuullisuus, inhimillisyys ja huolenpito. Autamme työllämme ylläpitämään terveempää yhteiskuntaa yhdistämällä ihmiset, järjestelmät ja datan. Tuomme hoitopäätöksiin tarvittavat vastaukset sujuvasti hoitohenkilökunnan saataville sekä mielenrauhaa tarjoavan tiedon potilaille.

Rakennamme menestystä asiakkaillemme tarjoamalla kokonaisvaltaiset sovellus- ja integraatioratkaisut sekä saatavuuden takaavan käyttöpalvelun – kaikki täydellä asiakaspalvelulla. Siksi välittämällä tietoa välitämme elämää.

Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella, Hatanpään valtatiellä, jossa työllistämme tällä hetkellä jo lähes 100 alan ammattilaista. Yksityisomisteisena ja taloudellisesti vakaana yrityksenä olemme varmistaneet asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa vastaavat, edistykselliset ja pitkän elinkaaren omaavat tietojärjestelmäratkaisut jo yli 30 vuoden ajan.

Pidämme yhdessä huolen sekä toisistamme että asiakkaistamme. Luomme ympärillemme turvallista, tasa-arvoista ja moninaisuutta kunnioittavaa ilmapiiriä. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilöstöetumme ovat erittäin hyvällä mallilla.

Tule viihtymään kanssamme ja tekemään työtä, jolla on merkitys!

Mylab lukuina:

 • perustettu 1.4.1987
 • liikevaihto yli 13 milj. euroa (2017)
 • henkilökuntaa lähes 90
 • markkinajohtaja Suomessa, markkinaosuus yli 75 %