Vaikuttamistyön johtaja

Haemme nyt työyhteisömme vahvistukseksi osaavaa ja kehittämishakuista

VAIKUTTAMISTYÖN JOHTAJAA

Johdat Fingon vaikuttamistyötä, jota tehdään läheisessä yhteistyössä jäsentemme kanssa. Olet johtoryhmän jäsen, toimit esihenkilönä vaikuttamisyksikön asiantuntijoille sekä suunnittelet ja toteutat vaikuttamistyötä yhdessä asiantuntijoiden ja Fingon strategisen vaikuttamistyön johtajan kanssa.

Olet aikaansaava ja tuloshakuinen vaikuttamisen ammattilainen, jolla on kykyä ja halua johtaa asiantuntijatiimiä sekä taitoa innostaa erilaisia sidos- ja kohderyhmiä yhteiseen tekemiseen. Osaat laatia tavoitteellisia vaikuttamistyön strategioita ja johtaa niiden toteuttamista. Sinulla on hyvät verkostot yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa ja olet myös tottunut esiintymään mediassa. Ymmärrät, kuinka toimitaan yhteistyössä eri sektoreiden kanssa ja tunnet poliittisen päätöksenteon prosessit sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Osaat puhua monimutkaisistakin globaaleista kehityskysymyksistä ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielitaito.  Ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme merkityksellinen ja monipuolisen tehtäväkentän koko maailmaa koskevien kehityskysymysten parissa. Kattojärjestön vaikuttamistyön johdossa pääset näköalapaikalle vaikuttamaan yhteisen tulevaisuutemme suuntaan, käyttämään osaamistasi laajasti sekä kehittämään ja kokeilemaan uusia tapoja toteuttaa vaikuttamistyötä yhdessä asiantuntevan organisaation ja jäsenkunnan kanssa.

Fingon toiminnassa korostuu moniarvoisuus ja tasa-arvoiset mahdollisuudet. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Juha-Erkki Mäntyniemi, p. 050 317 6695 ja konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 23.10.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta.

Haku päättyi

23.10.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

Toimiala

Järjestö

logo: Fingo ry

Suomalaiset kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo on 300 järjestön yhteistyöjärjestö. Olemme globaalien kehityskysymysten asiantuntija, jonka missiona on reilumpi ja kestävämpi maailma. Jäsenjärjestömme tekevät työtä kehitysyhteistyön, kestävän kehityksen ja globaalin kansalaiskasvatuksen parissa. Modernit, esteettömät toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa.

Fingon vaikuttamistyön tärkein tehtävä on koota jäsenjärjestöjämme yhteen toteuttamaan yhdessä sovittuja vaikuttamistyön tavoitteita niin kansallisella tasolla, kuin EU:n ja globaalin yhteistyön tasolla. Haluamme saada aikaan systeemistä muutosta kestävän kehityksen ja oikeudenmukaisemman maailman edistämiseksi. Luomme yhdessä jäsentemme kanssa rakentavaa yhteiskunnallista dialogia eri sidosryhmien välille, tarjoamme ratkaisuja ja luomme uusia avauksia yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.