Vastaava tuottaja (B2B tapahtumamarkkinointi- ja tuotanto)

VASTAAVA TUOTTAJA   B2B- TAPAHTUMATUOTANTOON

Sisters Inc. on luova tapahtumamarkkinointitoimisto, joka suunnittelee ja tuottaa kokemuksellisia ja tuloksellisia yritystapahtumia. 15 vuoden kokemus tapahtuma-alalta on tehnyt Sisters Inc:sta yhden Suomen arvostetuimmista ja palkituimmista tapahtumamarkkinointitoimistoista.

Sisters Inc. on kasvanut vahvasti viime vuodet ja tehnyt samalla loistavaa tulosta. Asiakkainamme on eri alojen johtavia suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä.

Kutsumme itseämme tapahtuma-arkkitehdeiksi, sillä ydinosaamistamme ovat tapahtumien toiminnallisten, teknisten ja taiteellisten ominaisuuksien kokonaisvaltainen suunnittelu, ratkaisu ja toteutus. Haastamme itseämme ja asiakkaitamme jatkuvasti. Olemme tapahtuma-alan proaktiivinen kehittäjä, vaikuttaja ja koon puolesta haastaja.

Työtämme määrittävät luovuus, yhdessä tekemisen meininki ja tavoitteellisuus.

Pystyäksemme vastaamaan yhä vaativimpien tuotantojen tarpeisiin ja voidaksemme kasvattaa toimintaamme entisestään, haemme joukkoomme rautaista VASTAAVAA TUOTTAJAA.

Olet etsimämme henkilö, mikäli suhtaudut intohimoisesti tapahtumamarkkinointiin, projektinjohtamiseen ja konseptien suunnitteluun. Sinulla on palo työskennellä Suomen kiinnostavimpien tapahtumien, brändien ja asiakkaiden kanssa. Et säikähdä tiukkoja aikatauluja ja nautit, kun saat hurmattua asiakkaan hiomalla konseptin timantin kovaksi ja johtamalla sen maaliin.

 Mitä odotamme sinulta?

 • Osaamista ja kunnianhimoa vastata yrityksemme isoimmista B2B-tapahtumien tuottamisesta ja projektijohdosta
 • Useamman vuoden työkokemusta alalta ja projektijohtamisesta
 • Budjetoinnin osaamista ja ymmärrystä sekä siihen liittyvää kustannustietoisuutta.
 • Omaat rautaiset hermot ja stressinsietokykysi on ensiluokkaista
 • Olet ripeäotteinen ja toiminnan ihminen
 • Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista työotetta. Arvostamme luovuutta, ideointikykyä sekä laaja-alaista kiinnostusta ajankohtaisiin ilmiöihin ja tapahtumiin.

Mitä tarjoamme?

 • Monipuolisia kehittämishaasteita aitiopaikalla perheyrityksessä
 • Vastaavana tuottajana pääset suunnittelemaan ja johtamaan merkityksellistä tapahtumia ja kohtaamisia mielenkiintoisten brändien parissa.
 • Saat ammattitaitoisen ja huippuhauskan työyhteisön, jossa huumori on osa arkea

Rekryn aikataulu:

 • Hakuaika tehtävään päättyy 2.6.2019
 • 1. kierroksen haastattelut tehtävään järjestetään Recright-videohaastatteluiden kautta
 • 2. kierroksen haastattelut järjestetään Sistersin toimitiloissa 18.6. iltapäivällä

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa Sistersiltä Event architect Dana Pikkarainen, +358 40 5825 282 seuraavina ajankohtina:

 • To 23.5. klo 15-16
 • Ke 29.5 klo 10-11

Muina aikoina tiedusteluihin vastaa  Personnelin Groupin rekrytointikonsultti Hannu Järvimäki, hannu.jarvimaki(at)personnel.fi, Puhelin: 0503670862

HUOM. Jätäthän hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta- EI sähköpostilla yhteyshenkilölle.

Referenssit – inspiroidu https://sisters.fi/

Voit tutustua meihin nettisivujen lisäksi somessa.

Haku päättyi

02.06.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

Toimiala

Tapahtumat, tapahtumatuotanto, tapahtumamarkinnointi, B2B

logo: Sisters Inc.

Sisters Inc. on luova tapahtumamarkkinointitoimisto, joka suunnittelee ja tuottaa kokemuksellisia ja tuloksellisia yritystapahtumia. 15 vuoden kokemus tapahtuma-alalta on tehnyt Sisters Inc:sta yhden Suomen arvostetuimmista ja palkituimmista tapahtumamarkkinointitoimistoista. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 4,2 miljoonaa euroa.

Olemme keskittyneet merkittäviin yrityksille tuotettavien tapahtumien markkinointiin ja tuotantoihin, joita ovat esimerkiksi:

 • vuosijuhlat ja gaalat
 • seminaarit
 • henkilöstöjuhlat

Kutsumme itseämme tapahtuma-arkkitehdeiksi sillä ydinosaamistamme ovat tapahtumien toiminnallisten, teknisten ja taiteellisten ominaisuuksien kokonaisvaltainen suunnittelu, ratkaisu ja toteutus. Asiakkainamme on eri alojen johtavia suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä.

Yhdistämme työssämme kokemustamme, luovuuttamme ja tapahtumamuotoilua luodaksemme asiakkaillemme tuloksellisia ja vaikutukseltaan kestäviä tapahtumaratkaisuja. Onnistunut tapahtuma koskettaa aitoudellaan ja luo lisäarvoa vaikuttavuudellaan.

Merimaisemilla varustettu toimistomme sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Espoossa miestentiellä.

Tsekkaa lisätietoa nettisivuiltamme: https://sisters.fi/