Verkkoasiantuntija

Erillisverkot -konserni hakee

Verkkoasiantuntijaa

Verkkoasiantuntijana pääset työskentelemään laaja-alaisesti eri verkkotekniikoiden parissa.  Työssäsi toimit vuorovaikutuksessa muiden tuotantoyksiköiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa palveluiden käytettävyyteen ja ylläpitoon liittyen. Tehtävä sijoittuu tytäryhtiö Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Hyvät valmiudet tehtävään antaa esim. ammattikorkeakoulutason tutkinto sekä muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää laajaa osaamista eri verkkotekniikan osa-alueista ja aktiivilaitteiden konfiguroinnista. Tehtävässä toimiminen edellyttää vahvaa käytännön ongelmien ratkaisukykyä, kykyä hahmottaa kokonaisuus sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme osaamista sekä aallonpituusverkosta, että pakettikytkentäisestä dataverkosta.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, asiantuntevan työyhteisön sekä mielenkiintoisen ja kehittyvän työympäristön yrityksemme palveluksessa. Toimipaikkasi sijoittuu ensisijaisesti joko Mikkelin tai Turun toimipisteeseen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään tarvittaessa henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Täytä hakulomake ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 20.12.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta rekry@erillisverkot.fi .

Haku päättyi

20.12.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Mikkeli/Turku

logo: Suomen Erillisverkot-konserni

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi
http://erveuutiset.erillisverkot.fi