Application Engineer

Hei sinä taitava verkkotekniikan asiantuntija!

Haluaisitko käyttää osaamistasi teollisuuden huipputuotteiden parissa?

Haemme nyt verkkotekniikan asiantuntijaa Industry Management and Automation (IMA) -liiketoimintayksikköön vastuuna teollisuuden tiedonsiirtotuotteet.

Application Engineer -roolissa vastaat Teollisuus-Ethernet ja kyberturvatuotteiden teknisestä tuesta. Toimit aktiivisesti sekä Vantaan Koivuhaassa sijaitsevassa pääkonttorissamme että liikkuen asiakkaissa yhdessä myynnistä vastaavien aluepäälliköiden kanssa. Ymmärrät monipuolisesti niin asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita kuin edustamiesi tiedonsiirtotuotteiden tarjoamia mahdollisuuksia. Hankit aktiivisesti uusinta tietoa emoyhtiöstä ja toteutat myös teknistä asiakaskoulutusta.

Toiveidemme mukaisella ehdokkaalla on asiantuntemusta verkkotekniikasta, tekninen koulutus (IT, automaatio tai sähkö insinööri/DI) ja vähintään muutaman vuoden sopiva työkokemus. Olet innostunut luomaan ratkaisuja asiakkaille ja kehittymään jatkuvasti.

Tarjoamme vakavaraisen, voimakkaasti kasvavan kansainvälisen yrityksen tuen sekä mukavan ja avoimen yrityskulttuurin. Meillä on viihtyisä työympäristö, erinomaiset edut ja panostamme asiantuntijoidemme kouluttamiseen alan parhaiksi asiantuntijoiksi!

Kuulostaako hyvältä? Voit hakea tehtävää rekisteröimällä tietosi 13.5. mennessä Personnelin sivuilla.

Haluatko jutella tarkemmin? Soita Pasi Suvanto/Phoenix Contact p. 040-861 2089, Heidi Tuomikorpi/Personnel Group p. 043-8243261.

Haku päättyi

13.05.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Vantaa

logo: Phoenix Contact

Phoenix Contact on kansainvälisesti voimakkaasti kasvava sähköisen liitäntätekniikan ja automaatioteknologian toimittaja. Yrityksemme perustettiin yli 90 vuotta sitten. Konsernissamme on noin 17 400 työntekijää, 55 tytäryhtiötä ja yli 30 edustajaa ympäri maailmaa. Tehtävänämme on luoda innostavia ja innovatiivisia ratkaisuja, solmia luottamukselliset suhteet asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin sekä toimia kaikkien osapuolten eduksi. Tiheän myyntiverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua kaikkialla maailmassa.

www.phoenixcontact.fi