Verksamhetsledare

Boendet är självständigt.

Vår nuvarande verksamhetsledare går i pension i sommar och vi söker nu en

VERKSAMHETSLEDARE

som tycker om att jobba med pensionärer

Din uppgift är att sköta och utveckla seniorhusets dagliga verksamhet. Du rapporterar till styrelsen. Du trivs med att jobba med äldre människor och du är i daglig kontakt med seniorerna och försäkrar dig om deras välbefinnande. Du samarbetar bl.a. med hemvårdaren, servicebolagen samt övriga samarbetspartners. Du deltar med styrelsen i valet av invånare. Du har en av styrelsen uppgjord verksamhetsbudget att följa och du sköter betalningsrutiner. Bokföringen och löneräkning sköts av en bokföringsbyrå. Du kan använda de vanligaste dataprogrammen.

Du är samarbetsvillig samt en bra organisatör. Till din natur är du positiv, empatisk och initiativrik samt arbetar självständigt. Du talar flytande finska och kunskap i svenska är en merit. Vi förutsätter arbetserfarenhet, gärna inom socialvården men tjänsten kräver ingen uttrycklig behörighet.

Närmare uppgifter ger PERSONNEL GROUP, personvalskonsult Johanna Ahola, tel. 0400 739 308. Din skriftliga ansökan med CV och löneönskemål ber vi dig sända senast 31.3.2019 via websidorna www.personnel.fi

 

 

Haku päättyi

31.03.2019

Työsuhde

Permanent

Työn laatu

Heldagstjänst

Työ alkaa

Enligt överenskommelse

Sijainti

Tammerfors

logo: De Gamlas Hem i Tammerfors r.f.

Seniorhuset De Gamlas Hem i Tammerfors r.f. – Vanhain Koti Tampereella r.y. upprätthåller seniorbostäder i Tammerfors centrum för aktiva pensionärer. Föreningen har verkat i över 120 år och äger 36 lägenheter (1 r, 2 r och 3 r) samt utmärkta gemensamma utrymmen.