Viestintä- ja markkinointijohtaja

 

Nykyisen viestintäjohtajan siirtyessä toisiin tehtäviin haemme Tampereelle

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIJOHTAJAA

ottamaan kokonaisvastuun Diabetesliiton viestinnästä ja markkinoinnista.

 

Tehtävässä tulet kahdeksanhenkisen tiimin esimieheksi, jonka vastuulle kuuluvat erilaisten julkaisujen ja tukimateriaalien sisällöntuottaminen, sosiaalisen median kanavien ja liiton verkkopalveluiden ylläpitäminen sekä palveluiden ja tuotteiden markkinointi. Tehtävässä olet avainasemassa puolen miljoonan diabetesta sairastavan hyvinvoinnin ja elämänlaadun tukemisessa sekä diabeteksen ehkäisytyössä omalla toimialallasi.

Diabetesliiton johtoryhmän jäsenenä pääset mukaan diabetesyhteisömme operatiivisen toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Osallistut myös hallituksemme kokouksiin ja toimit Diabetes-lehden päätoimittajana. Lisäksi tehtäviisi kuuluu varainhankinta ja sen tehostaminen. Odotamme sinulta vahvaa näkemystä liittomme viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. Erityisesti arvostamme näkemyksellisyyttä digitalisaation tuomien mahdollisuuksien hyödyntämisestä liiton, sen pääkohderyhmän ja tärkeimpien sidosryhmien välisen vuorovaikutuksen ja yhteistyön lisäämisessä.

Viestintä- ja markkinointijohtajallamme on tärkeää olla osaamista

  • tiimin ja henkilöstön johtamisesta
  • viestinnän strategisesta ja operatiivisesta suunnittelusta sekä toteutuksesta
  • digitaalisesta viestintäympäristöstä, verkkoviestinnästä ja sosiaalisesta mediasta
  • markkinoinnista ja varainhankinnasta
  • monipuolisten asiakassuhteiden hoidosta

Arvostamme lisäksi

  • diabeteksen kanssa elämisen omakohtaista tai muuten hyvää tuntemusta
  • sosiaali- ja terveysalan sekä järjestötoiminnan tuntemusta
  • kokemusta terveysviestinnästä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta

Edellytämme viestintä- ja markkinointijohtajan tehtävään hakevalta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Yhteisömme on kaksikielinen ja toimimme myös kansainvälisesti, joten ruotsin ja englannin kielen taidon huomioimme valintaa tehtäessä.

Sinulle tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän yhdellä Suomen näkyvimmistä järjestökentän paikoista. Pääset uudistamaan ja kehittämään sekä organisaatiomme toimintatapoja että tapaamme viestiä ja markkinoida Diabetesliiton toiminnasta. Saat vastuuta ja pääset uudistamaan liiton toimintaa viestinnällisen ja markkinoinnillisen kulman lisäksi johtoryhmätyöskentelyn kautta – pääset siis aidosti vaikuttamaan strategisiin linjoihin ja tapaamme toimia. Pääset osaksi hyvähenkistä ja kehittämishaluista työporukkaa, jossa ei tarvitse kangistua vanhoihin kaavoihin.

Toimi pian ja laita hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.5. mennessä www.personnel.fi -sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Personnel Groupin Johanna Aholalle numeroon: 0400 739 308.

Haku päättyi

19.05.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Tampere

logo: Diabetesliitto

Suomen Diabetesliitto on valtakunnallinen kansanterveys- ja potilasjärjestö, jolla on 109 jäsenyhdistystä ja yli 40 työntekijää. Toimipaikkamme sijaitsee Tampereen keskustassa.