Vuorotyönjohtaja

Haemme kasvumme tueksi Siltakylään energistä ja haasteista nauttivaa

VUOROTYÖNJOHTAJAA

Tehtävässä vastaat oman vuorosi osalta tuotannon laadun ja määrän valvonnasta, työturvallisuudesta sekä raportoinnista. Ratkaiset ongelmatilanteita yhdessä tuotannon työntekijöiden kanssa ja tuet jatkuvan parantamisen mallia. Haastat itseäsi ja muita tuotannon sujuvuuden kehittämiseen laadusta tinkimättä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää AMK-insinöörin, työteknikon tai muuta vastaavaa koulutusta sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja. Työskentelyotteesi on määrätietoinen ja olet tarvittaessa nopea reagoimaan. Omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja ilmaiset itseäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan mahdollisuuden kasvavan konsernin itsenäisessä yksikössä, jossa työskentelyäsi ja tuloksiasi arvostetaan.

Lisätietoja tästä avainpaikasta saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 22.9.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.

 

Haku päättyi

22.09.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Pyhtää

logo: Pyroll Converting Oy

Pyroll Converting Oy on Pyroll-konserniin kuuluva oma liiketoiminta, joka on voimakkaassa kasvussa. Sen nykyiset tuotantolaitokset sijaitsevat Siltakylässä, Valkeakoskella, Puolassa ja Hollannissa. Pyroll Convertingin liikevaihto on n. 25 milj.euroa ja se tuottaa erilaisia arkituspalveluja metsäteollisuudelle.