Myyntipäällikkö

Ongelma: Mikä venyttää merkittävästi rakentamisen aikatauluja ja on huonosti hoidettuna hyvin kohtalokas? Vastaus: Betonivalun kuivuminen

Wiisteen asiakas: rakennusteollisuuden tai kosteusmittausalan yritys, joka haluaa optimoida kohteessaan betonin kuivumisprosessin Wiisteen anturiteknologialla ja varmistaa loppuasiakkaille laadukkaan lopputuloksen.

Wiisteen myyjä: Toimeen tarttuva – myyntihenkinen – rakennusalan perusteet hallitseva henkilö, joka ei pelkää kovaa työtä ja nauttii jakaa omaa asiantuntemustaan muille.

Yksinkertaisuudessaan se oli siinä- osuiko?

No avataan hommaa vielä hieman laajemmin. Wiiste on vauhdikkaassa kasvussa oleva yritys, jonka tuotteille on rakennusteollisuudessa kova kysyntä, koska betonivalun kuivuminen on yksi hitaimmista rakentamisen vaiheista, jota optimoimalla voidaan nopeuttaa rakentamista. Rakennusprosessin optimointi säästää aikaa ja rahaa ja Wiisteen tuotteilla tämä onnistuu samalla laatua parantaen.

Minkälainen henkilö sopisi myyntipäälliköksemme?

–       AMMATTITAITOINEN: Sinulla on perusymmärrys rakennusteollisuuden tuotteista ja toimintatavoista sekä rakentamisen eri vaiheista, plussaa jos olet toiminut aiemmin rakennusten kosteusmittausten parissa.

–       OMATOIMINEN: Tehtävänkuva on hyvin itsenäinen, joka tarkoittaa että tartut itsenäisesti esim. Faktanetiin ilmestyviin uusiin kohteisiin ja sovit asiakkaiden kanssa tapaamisia oman aikataulusi mukaan.

–       OSAAT PUHUA INSINÖÖRIKIELTÄ: Sinun ei tarvitse itse olla insinööri, mutta tehtävässä sinun täytyy pystyä vakuuttamaan pöydän toisella puolella istuvat henkilöt, jotka usein ovat insinöörejä, siitä että Wiisteen tuotteiden avulla rakentaminen tehostuu ja laatu paranee.

Mitäs tehtävä ja me sitten tarjoamme?

–       KOTIKONTTORI JA LIIKKUVA TYÖ PK-SEUDULLA: Työskentelet kotikonttorilta käsin omalla myyntialueellasi PK-seudulla sekä vastaat alueesi myyntituloksesta. Työ edellyttää säännöllistä matkustamista asiakkaiden luona, jonne kuljet omalla autollasi. Sitten kun et ole asiakkaillasi valmistelet tulevia tapaamisia ja teet tarjouksia olemassa oleville asiakkaille. Kotikonttorin sijaintisi voi olla missä päin tahansa PK-seudulla, kunhan olet valmis liikkumaan.

–       KEVYT ORGANISAATIO: Pieni, rento ja ketterä organisaatiomme takaa sen, että byrokratian rattaat eivät tule hidastamaan työtäsi. Henkilökuntamme tukevat sinua omalla ammattitaidollaan ja yrityksen taustat ovat vakaalla pohjalla.

–       HUIPPULUOKAN TUOTTEET: Wiisteen tuotteet ovat todellinen suomalainen insinöörityön innovaatio, joille riittää kysyntää – haaste on, etteivät kaikki tulevat asiakkaamme vielä tiedä tuotteidemme olemassaoloa tai etuja.

–       TYÖN JA ONNISTUMISEN MUKAINEN PALKKA: Tehtävän palkkaus rakentuu pohjapalkasta ja provisiosta, jolla ei ole kattoa. Tavoitetaso kokonaispalkan osalta hyvälle myyjälle on noin 4000 €/kk.

–       MAHDOLLISUUKSIA: Tulevaisuudessa tähtäämme myös kansainvälisille markkinoille, eli kehittymismahdollisuuksia on monenlaisia – suunta on myös paljon sinusta kiinni!

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa Wiisteen toimitusjohtaja Toni Luopajärvi  (0505362438)

pe 16.3. klo 14-15

to 22.3. klo 9-10

ke 28.3. klo 13-14

ti 3.4. klo 15-16

Muina aikoina kysymyksiin lisätietoja antaa Personnel Groupin executive search konsultti Hannu Järvimäki puh. 03 3138 0462.

Jätäthän hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta- EI sähköpostilla yhteyshenkilölle.

  1. kierroksen haastattelut järjestetään alustavan aikataulun mukaan 24.4. Tampereella.

 

Haku päättyi

15.04.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Pääkaupunkiseutu (kotikonttori, josta sujuvat liikkumismahdollisuudet)

Toimiala

rakennusteollisuus, kosteusmittaukset

logo: Wiiste Oy

Tamperelainen Wiiste Oy on vuonna 2012 perustettu vaativiin rakennusteollisuuden järjestelmiin erikoistunut suomalainen mittausteknologia-alan yritys. Haluamme olla edelläkävijänä mukana kehittämässä yhä laadukkaampaa ja terveellisempää rakentamista.

Kotimaista laatutyötä edustava innovatiivinen mittausjärjestelmämme on kehitetty niin rakennusaikaisen kuin käytönaikaisenkin kosteuden seurantaan ja hallintaan. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.

Palvelemme rakennusteollisuuden toimijoita, kuten rakennusliikkeitä ja kosteudenmittaajia, koko Suomen alueella.