Yhteyspäällikkö

Oletko markkinointihenkinen sähköalan osaaja, joka nauttii esiintymistilanteista? Onko työotteesi energinen ja ratkaisukeskeinen? Jos vastasit kyllä, niin hae meille

Yhteyspäälliköksi Elenia Oy:n Asiakkuudet –tiimiin

Asiakkuudet-tiimin yhteyspäällikkönä otat vahvan roolin Elenian sidosryhmäyhteistyöstä mm. kuntiin ja etujärjestöihin. Kuntayhteistyössä huomioit kunnat niin asiakkaana, viranomaisena, maanomistajana kuin yhteistyökumppanina. Kehität pitkäjänteisesti yhteistyötä, jonka avulle luodaan houkuttelevat verkkoon liittämisedellytykset uusille asiakkaille sekä mahdollistetaan toimivat prosessit. Lisäksi palvelet vastuullesi kuuluiva suurasiakkaitamme sähköverkkopalveluita koskevissa asioissa. Hoidat omaa vastuualuettasi itsenäisesti toimien yhteistyössä Elenian tiimien, sekä ulkopuolisten palvelukumppaneidemme kanssa.

Asiakkuudet-tiimi vastaa verkkoliiketoiminnan suurimpien asiakkuuksien hoidosta ja kehittämisestä sekä uusiutuvan energiantuotannon, sähkövarastojen ja sähköisen liikenteen latausasemien verkkoon liittämisen edellytysten koordinoinnista. Lisäksi tiimi vastaa verkkoliiketoiminnan tariffien hinnoittelusta, kehityksestä ja seurannasta sekä sähkönsiirron jaksotuksesta, häviösähkönhankinnasta ja sähköveroraportoinnista. Asiakkuudet-tiimi tulee osallistumaan vahvasti verkkoliiketoiminnan sidosryhmäyhteistyön kehittämiseen sekä edunvalvontaan.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Haluat verkostoitua ja sinulla on kyky kehittää verkkoliiketoiminnan sidosryhmäyhteistyötä. Ymmärrät asiakaslähtöisyyden merkityksen asiakassuhteen hoidossa ja omassa työssäsi.

Työotteeltasi ole oma-aloitteinen, aktiivinen, yhteistyökykyinen ja kehityshakuinen.

Sinulla on sähkövoima- tai energiatekniikan amk-insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto sekä muutaman vuoden työkokemus energia-alalta. Myös kaupallinen tutkinto voidaan katsoa soveltuvaksi, jos työkokemuksesi sisältää riittävästi sähköteknistä osaamista. Kokemus yritysasiakkaiden kanssa toimimisesta katsotaan eduksi. Kommunikoit luontevasti suomeksi ja englanniksi. Huomioithan, että työ tulee edellyttämään matkustusvalmiutta.

Näin haet

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si 21.3. mennessä osoitteessa https://elenia.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=203&key=&o=A_RJ&rspvt=2uikebggc3mscsw88gskocsww0488g4. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanni Harala puh. 0400 905197 – soittopyyntö tekstiviestillä on hyvä tapa tavoitella.

Haku päättyi

21.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

sopimuksen mukaan

logo: Elenia Oy

Elenia toimii sadan kunnan alueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Sähkön ja lämmön jakelu on palvelumme arjen turvaamiseen ja sujumiseen joka päivä. Olemme siirtyneet uuteen aikaan palveluiden tuottamisessa yhteiskunnalle ja asiakkaillemme yhdessä kumppaniverkostojemme kanssa. Alan edelläkävijänä rakennamme älykästä sähköverkkoa sekä tuotamme ympäristömyönteisiä, vaivattomia ja kilpailukykyisiä lämmitysratkaisuja.

Elenia tarjoaa mahdollisuudet kehittyä alan huippuasiantuntijaksi rohkeasti uudistuvassa ja osaavassa työyhteisössä. Panostamme hyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka!