Yksikönpäällikkö

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ VAKITUISEESEEN TYÖSUHTEESEEN

Yksikönpäällikkönä johdat myymälää, vastaat ostotoiminnasta ja olet luonnollisesti myös mukana päivittäisessä myyntityössä. Toimit 5-10 hengen myyntitiimin esimiehenä ja varmistat, että liikkeen toiminta on tuloksellista ja tavoitteellista. Toimenkuvaasi kuuluvat myös myymäläkonseptin ylläpito, paikallismarkkinointi, liiketoiminnan kehittäminen sekä markkinaseuranta.

Sinulla on jo mielellään muutaman vuoden kokemus tuloksellisesta esimiestyöstä. Meille on tärkeää, että haluat kasvaa pienkone- ja myymäläalan ammattilaiseksi. Lisäksi kiinnostus tekniikkaan on tehtävän hoitamisessa eduksi.

Olet ennen kaikkea yrittäjä- ja myyntihenkinen persoona ja sinulla on taito pitää langat käsissä kiireenkin keskellä. Viihdyt niin myynti- kuin esimiestyössäkin ja kykenet omalla esimerkillä kannustamaan henkilökuntaasi kohti huipputuloksia.

Vantaan Siemen ja Kone Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn vakavaraisessa yrityksessä, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Timo Riissanen Personnel Group:ista p. 050 444 2478, timo.riissanen@personnel.fi

Hae tehtävää Personnelin kotisivujen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.12.2018 mennessä.

 

 

Haku päättyi

19.12.2018

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

logo: Vantaan Siemen ja Kone Oy

Vantaan Siemen ja Kone Oy on tehnyt luotettavaa ja palvelevaa pienkonekauppaa jo 50 vuotta. Vantaan Tammiston kauppatiellä toimiva Siemen ja Kone on alansa johtavia pienkonekauppoja Suomessa, missä meillä on uusmyynnin lisäksi kattava varaosavarasto myymiimme merkkeihin ja ammattitaitoinen pienkonehuolto. Myymme mm. KLIPPO, STIHL, HUSQVARNA, HONDA, STIGA ja ECHO pienkoneita. Olemme valtuutettu Brigss & Stratton varaosamyyjä ja myymme Aspen pienkonepolttoaineita. Vantaan Siemen ja Kone kuuluu vakavaraiseen Master Yhtiöt Oy-konserniin.