Ylilääkäri

Etsimme nyt Vaasaan uuteen yhtiöön TT Botnia Oy:hyn

YLILÄÄKÄRIÄ

Ylilääkärinä osallistut liikelaitoksen johtoryhmätyöskentelyyn ja yhdessä toimitusjohtajan kanssa vastaat työterveyshuollon asiakaslähtöisestä kehittämisestä ja yhteistyökumppaneiden ja eri tahojen kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Toimit työterveyslääkäreiden lähiesimiehenä ja työhösi kuuluu myös kliinistä potilastyötä.

Toivomme sinulta hyvää yleislääketieteellistä osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja alan lainsäädännön hyvää tuntemusta. Kelpoisuusehtona on työterveyshuollon erikoislääkärin tutkinto.

Kasvamme vauhdilla nykyisestä 50 työterveyshuollon asiantuntijan organisaatiosta alueemme suurimmaksi toimijaksi. Liikelaitoksen toiminta yhtiöitetään tämän vuoden kuluessa ja tavoitteemme on liittyä Kevan, sairaanhoitopiirien ja kuntien perustamaan Taimi-konserniin.

Ylilääkärin tehtävään voi esittää palkkatoivomuksen.

Tule tuomaan oma panoksesi uuteen yhtiöön.

Kysymyksiinne tehtävästä vastaa Personnelin henkilöhakukonsultti Tuija Pulkkinen, puh. 03 3138 0488. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 22.9.2019 mennessä Personnel Groupin kotisivujen kautta www.personnel.fi.

Vaasa on Suomen kaupunki ja Pohjanmaan maakuntakeskus, joka sijaitsee Pohjanlahden rannikolla, Pohjanmaan maakunnassa. Vaasa on yliopistokaupunki ja merkittävä suomenruotsalaisen kulttuurin keskus. Yli 400 vuotta vanhassa Vaasassa kohtaavat historia ja nykyaika, kulttuuri ja luonto, kauppakeskukset ja kauppahalli. Kaupunki on myös portti Suomen ainoaan luonnonperintökohteeseen –Merenkurkun saaristoon.

Vaasassa on monipuoliset liikuntapalvelut. Kaupungista löytyy runsaasti eri urheilulajien liikuntapaikkoja, retkeily- ja ulkoalueita, puistoja ja lähiliikuntapaikkoja sekä metsäalueita ja vesistöjä. Vaasassa on myös monipuolinen kulttuuritarjonta. Katso lisätietoja: https://www.vaasa.fi/

Haku päättyi

22.09.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Vaasa

TT Botnia Oy

Vaasan Aluetyöterveys on laadukkaita työterveys- ja työhyvinvointipalveluja asiakaskunnalleen tuottava, verkostoitunut, tulevaisuuden työelämän haasteisiin vastaava edelläkävijä- ja asiantuntijaorganisaatio. Toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Vaasassa, Vähäkyrössä ja Mustasaaressa. Työterveys -liikelaitos muuttuu syksyllä 2019 osakeyhtiöksi (TT Botnia Oy). Yhtiöittämisen myötä toimipisteitä tulee useampia. Yhtiön liikevaihto tulee olemaan 8 m€ ja henkilöstöä 90. Katso lisätietoja Vaasan Aluetyöterveydestä: www.vaasanaluetyoterveys.fi