Yritysasiantuntija

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

YRITYSASIANTUNTIJAA

Kalajoen seudun yrityspalvelukeskukseen

 

Tehtävässä vastaat yrityspalveluiden tuottamisesta Kalajoen, Alavieskan ja Merijärven alueella toimiville yrityksille. Tuet paikallisia toimijoita yrityksen elinkaaren eri vaiheissa kattavan liiketoimintatuntemuksesi avulla – monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu asiakkaidemme neuvonta ja opastus muun muassa yrityksen perustamiseen, omistajavaihdokseen, rahoitukseen sekä liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun liittyvissä kysymyksissä. Tarjoat asiantuntemustasi ja erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja myös haasteellisissa tilanteissa oleville yrityksille. Lisäksi pääset järjestämään erilaisia yritystoimintaan liittyviä tilaisuuksia, koulutuksia sekä teemapäiviä yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on kattava ymmärrys yritystoiminnasta sekä kyky neuvoa asiakkaitamme yrityksen perustamiseen, omistajavaihdokseen, yritysrahoitukseen ja yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä monitahoisissa kysymyksissä. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet ongelmanratkaisukeskeinen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä monipuolinen yrityselämän asiantuntemus. Lisäksi työskentelet sujuvasti englanniksi.

Sinulle tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään asiantuntemustasi vaihtelevissa projekteissa sekä aidosti auttamaan alueemme yrityksiä menestymään. Lisäksi tarjoamme kattavat työterveyspalvelut sekä monipuolisesti liikuntaetuja Kalajoen alueella edulliseen sopimushintaan (mm. kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, golfliput sekä Kylpylä SaniFanin uimaliput).

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti, Johanna Ahola, numerosta: 040 073 9308. Hae tehtävään 22.3.2019 mennessä täyttämällä hakulomake www.personnel.fi -sivujen kautta. Aiemmissa hauissa saapuneet hakemukset huomioidaan.

Haku päättyi

22.03.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Kalajoki

logo: Kalajoen kaupunki

Kalajoki on elinvoimainen 12.500 asukkaan merenrantakaupunki, joka on tunnettu yhdestä Suomen suosituimmasta matkailukeskuksesta Hiekkasärkistä sekä monipuolisesta yrittäjyydestään. Kalajoella toimii yli 900 yritystä ja 300 maatilaa. Suurimmat toimialat ovat metalli- ja puuteollisuus sekä rakentaminen, kuljetus ja logistiikka, matkailu ja alkutuotanto. Kalajoki on saavuttanut viimeisimmissä Suomen Yrittäjien julkaisemissa elinkeinopoliittisissa mittaristoissa alueensa parhaimmat arvosanat eri osa-alueilla ja yhteistyö paikallisten yrittäjäyhdistysten kanssa on vahvaa.