YRITYSTEN ICT-RATKAISUJEN MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

LPOnet hakee kasvua yritysasiakassegmentissä. Yritys panostaa yrityksille suunnattuihin ICT-palveluihin ja -ratkaisuihin ja nostaa sen omaksi liiketoiminta-alueekseen. Tätä liiketoimintaa, ”sisäistä startupia” käynnistämään ja kasvattamaan haemme nyt

YRITYSTEN ICT-RATKAISUJEN MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat yritysasiakassegmentin tuloksellisuudesta vastaamalla itse myynnistä sekä yhdessä muun organisaation kanssa ratkaisusuunnittelusta ja palvelutuotteistuksesta. Palvelut tuottaa yrityksen yhteinen tuotantoyksikkö ja markkinoinnista vastaa markkinointiyksikkö.

Odotamme Sinulta
– kokemusta ICT-ratkaisujen myynnistä ja suunnittelusta yrityksille
– tavoitteellisen toiminnan organisointikykyä ja organisointia
– tuntemusta liiketoiminnan organisoimisesta resursoinnin, alihankinnan ja ostojen sekä talouden osalta
– kykyä käsitellä abstraktejakin asiakokonaisuuksia
– teknistä ja kaupallista osaamista
– soveltuvaa teknisen tai kaupallisen alan korkeakoulutusta tai vastaavia taitoja sopivalla osaamistaustalla
– sujuvia esimiesvalmiuksia

Tehtävän kannalta merkittävässä roolissa ovat vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot sekä hyvä asiakaspalveluosaaminen. Sinulle on luontevaa esittää asiat selkeästi ja perustellusti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Tehtävässä menestymisen avaimia ovat tavoitteellisuus, systemaattisuus ja ahkeruus yhdistettynä pitkäjänteiseen ja proaktiiviseen työskentelyyn yhteistyötahoja kohtaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ja kehittymismahdollisuuden modernissa ICT-alan yrityksessä.

Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ari Ripatti, puh. 044 7340 350. Hae tehtävään laittamalla vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 9.6.2019 mennessä oheisen hakulomakkeen kautta.

Haku päättyi

09.06.2019

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokopäiväinen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Loviisa / Porvoo

logo: LPOnet

Vuonna 1931 perustettu LPOnet on moderni asiakasomisteinen kuitu-, tietoliikenne- ja IT-palveluyhtiö, joka itäuusmaalaisena yhtiönä panostaa vahvasti alueen valokuituverkkoihin, laajakaista-, Internet-, TV- ja IT-palveluihin sekä paikalliseen asiakaspalveluun. Yhtiö investoi merkittävästi valokuituverkon rakentamiseen itäisellä Uudellamaalla. Yhtiö palvelee asiakkaitaan paikallisesti, asiakaspalvelupisteissään Loviisassa ja Porvoossa. Yhtiö on Finnet-liiton jäsen.